Franchisenemer worden bij LaminaatenParket.nl

Wil je starten als zelfstandig ondernemer of juist je huidige bedrijf omzetten naar LaminaatenParket.nl? Wij gaan samen aan de slag en geven extra zekerheid onder een full service franchise vlag van LaminaatenParket.nl

Bij onze reeds bewezen formule ligt de focus op het verkopen van laminaat, parket en pvc vloeren in verschillende segmenten. Van midden tot hoge kwaliteit tot zeer exclusieve vloeren. Wij kopen groot in, waarvan een deel rechtstreeks bij de fabrikant. De voordelen hiervan komen weer ten goede aan de klant en natuurlijk aan de ondernemer. De showrooms van LaminaatenParket.nl variëren in grootte en locatie. Hierin presenteren wij de gevarieerde collectie aan vloeren.

Franchisenemer worden heeft vele voordelen

 • Betere inkoopprijzen
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Juridisch advies
 • Minder tijd kwijt aan het updaten van de website
 • Kennis van veel winkeliers. Een hechte club ondernemers
 • Volledig maatwerk systeem voor het inplannen van leggers, automatische terugkoppeling voor offertes, automatische bestellingen, gemakkelijke overzichten en hadige portals

Franchisenemer aan het woord

Het schakelen en brainstormen met andere ondernemers zorgt voor een extra drive. Verder kun je je echt focussen op het runnen van je bedrijf zonder je druk te maken over de bijzaken. Een goede groothandel en databanken met documenten ontzorgt een hoop. Verder kunnen we veel informatie halen uit de statistieken zodat we hierop kunnen sturen!

Verder begin je met een ervaren die jou kan sturen en waar veel kennis beschikbaar is. Je hoeft geen hele branding op een nieuw merk te realiseren.

Direct landelijke naamsbekendheid en blijf eigen baas

LaminaatenParket.nl heeft een eigen marketingafdeling die ook gevestigd is bij ons distributiecentrum in Den Haag. Wij zien een mooie samenwerking tussen onze Sales & Marketing afdeling. In het digitale tijdperk dat continu evoleert vinden wij dat heel belangrijk.

Met de lokale marketing helpen wij je ook. En dat geldt voor alles: van de vormgeving van lokale campagnes tot advertenties en events. Je hebt een vinger in de pap, maar kunt je primaire tijd aan het runnen van de winkel besteden.

Franchise

De kracht van LaminaatenParket.nl

De kracht van LaminaatenParket.nl zit in het maken van goede afspraken met partners en het beheren van een zeer grote voorraad. Omdat er groot wordt ingekocht, profiteert de klant van een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast zijn vloeren vaak al op voorraad, waardoor er een snelle service gerealiseerd kan worden. Sterker nog, veel klanten die de showroom bezoeken nemen de vloer gelijk mee!

Open jij de volgende LaminaatenParket.nl vestiging bij jou
in de buurt?

 • Minder tijd kwijt aan vertegenwoordigers
 • Meer tijd om te ondernemen en geld te verdienen
 • Databank met documenten
 • Enorme kennis uit statistieken
 • Meer winst aan het eind van het jaar!
Open jij de volgende vestiging?

Benieuwd naar de andere voordelen en voorwaarden?
Vraag dan snel meer informatie aan.