100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Lamelparket

Bent u op zoek naar een goedkope maar kwalitatieve vloer? Is een houten vloer altijd iets wat … Lees meer

Bent u op zoek naar een goedkope maar kwalitatieve vloer? Is een houten vloer altijd iets wat u zou willen? Overweeg dan een vloer van lamelparket! 

Feestdagen Actie! 15% korting op 'onze keuze' vloeren. 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Sienna UV Rustiek Sea Shell 1916
Vanaf € 109,95 per m2 109.95 EUR

Lamelparket

Bent u op zoek naar een goedkope maar kwalitatieve vloer? Is een houten vloer altijd iets wat u zou willen? Overweeg dan een vloer van lamelparket! Zo’n lamelvloer bestaat namelijk uit verschillende lagen waardoor het een betaalbare optie is. Bovendien kunt u bij LaminaatenParket.nl een lamelparket vloer kopen in verschillende houtsoorten. Daar komt nog eens bij dat de vloer ook naar uw smaak afgewerkt kan worden. Redenen genoeg om in ieder geval een lamelvloer te overwegen. Dus bent u geïnteresseerd? Kijk gerust in het onderstaande aanbod en ontdek de ruime variatie houten vloeren van LaminaatenParket.nl!


Lamelparket - wat is het?

Wilt u een authentieke vloer in huis halen? Verwacht u dat een vloer een bepaald gevoel teweeg brengt en een unieke sfeer creëert? Dan bent u op zoek naar een prachtige houten vloer. Net zoals bij laminaat zijn er verschillende houten vloeren beschikbaar. In het afwisselende aanbod van LaminaatenParket.nl komt u onder andere lamelparket tegen. Wanneer u kiest voor zo’n houten vloer, dan haalt u een stijlvolle vloer in huis waar u alle kanten mee op kan. Niet alleen past deze vloer bij vrijwel ieder interieur. Het is zelfs mogelijk om de vloer nog meer overeen te laten komen met uw smaak. Dit kunt u eenvoudig realiseren door de diverse afwerkingen en behandelingen, omdat de vloer volledig uit hout bestaat. Bent u overtuigd? Als u ook zo’n spectaculaire vloer van lamelparket wilt, bekijk dan het assortiment hieronder.

Om het verschil tussen de beschikbare houten vloeren aan te tonen, heeft elke soort zijn eigen naam. Het is verstandig om te weten wat de specifieke eigenschappen zijn van iedere houten vloer. Op die manier kunt u een bewuste beslissing te maken. De kans is groot dat u echter geen idee heeft wat voor vloer er met “lamelparket” wordt bedoeld. Wij van LaminaatenParket.nl schieten u maar al te graag te hulp. Dus wat is lamelparket? Een lamelvloer is een vloer die volledig uit natuurlijk hout bestaat. Uiteraard bestaan de andere houten vloeren ook volledig uit hout. Het verschil tussen lamelparket en bijvoorbeeld multiplank zit in de materiaalopbouw van de vloeren. Zo bestaat multiplank uit een aantal lagen berken multiplex die kruislings verlijmd zijn. Daarentegen zijn de planken van lamelparket opgebouwd uit vurenhout. Omdat vurenhout gemakkelijk te bewerken is, ligt de stabiliteit van zo’n lamelvloer lager dan van een multiplex variant.

De voordelen van lamelparket

Afhankelijk van uw wensen kan een andere houten vloer de betere optie zijn. Geeft u bijvoorbeeld de prioriteit aan kwaliteit en duurzaamheid? Dan kan multiplank of duoplank wellicht een verstandige keuze zijn, aangezien deze vloeren stabieler zijn. Desondanks is lamelparket nog steeds een goede kanshebber. Met de juiste behandeling en geschikte toepassing kan zo’n houten vloer juist uitstekende kwaliteit bieden. Bovendien zijn er ook een aantal interessante voordelen van dit type houten vloer op te noemen. Zo past lamelparket in de meest uiteenlopende interieurstijlen. Een ander groot pluspunt is het gevoel van deze houten vloer. Niet alleen voelt de vloer heerlijk warm aan. Het is tevens erg plezierig om op blote voeten er overheen te lopen. Als kers op de taart is deze vloersoort ook nog eens eenvoudig te leggen.

Lamelparket zelf leggen of hulp inschakelen

Bent u verkikkerd geworden op een houten vloer? Dan moet u nog even stilstaan bij de manier waarop de vloer gelegd moet worden. Doorgaans kunnen houten vloeren op verschillende manieren gelegd worden. Dat geldt ook zeker voor lamelparket. U heeft daarbij de keuze uit twee opties: de vloer verlijmen of zwevend leggen. Bij verlijmen wordt de vloer zoals de naam suggereert verlijmd aan de ondervloer. Wanneer u voor zwevend leggen kiest, dan wordt de vloer niet vastgemaakt aan de ondervloer. Hierdoor “zweeft” de vloer als het ware. Vindt u dit allemaal te lastig en weet u niet zeker of u zelf de juiste persoon bent voor de klus? Schakel dan de legservice van LaminaatenParket.nl in. Onze professionele medewerkers zijn gespecialiseerd in het leggen van complete vloeren. Denk daarbij dus ook aan passende plinten. Het is tevens mogelijk dat zij de afwerking van uw lamelparket vloer verzorgen.

Lamelparket aanbieding kopen bij LaminaatenParket.nl

Ook als u een goede vloer wilt kopen van uitstekend kwaliteit voor de beste prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Houd bijvoorbeeld onze webshop in de gaten voor lamelparket aanbiedingen die er van tijd tot tijd zijn. Overigens streeft LaminaatenParket.nl er altijd naar om de beste prijzen te rekenen. Nergens vindt u houten lamelparket vloeren van deze kwaliteit voor zulke gunstige prijzen. Wacht daarom niet langer en bestel direct online uw ideale vloer bij LaminaatenParket.nl! Wilt u bij voorkeur de vloer eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen! We zijn te vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.