Lamelparket

Bent u op zoek naar een goedkope maar kwalitatieve vloer? Is een houten vloer altijd iets wat u zou willen? Overweeg dan een vloer van lamelparket! Zo’n lamelvloer bestaat namelijk uit verschillende lagen waardoor het een betaalbare optie is. Bovendien kunt u bij Laminaat & Parket een lamelparket vloer kopen in verschillende houtsoorten. Daar komt nog eens bij dat de vloer ook naar uw smaak afgewerkt kan worden. Redenen genoeg om in ieder geval een lamelvloer te overwegen. Dus bent u geïnteresseerd? Kijk gerust in het onderstaande aanbod en ontdek de ruime variatie houten vloeren van LaminaatenParket!

Soepel en netjes geholpen

Voor de tweede keer bij deze zaak een houten vloer besteld (multiplank) en ook laten leggen. De eerste keer een paar jaar geleden erg positief (daar zou ik 5 sterren voor geven), zowel qua afspraken, facturatie en ook hoe alles gelegd is. Deze keer ook erg positief over het laten leggen wat zeer vakkundig is gedaan, alleen liep niet alles even soepel qua afspraken en facturatie. Toch geef ik een 4-sterren beoordeling en geen 3, aangezien er ontzettend netjes en zorgvuldig is gereageerd op mijn klacht hierover. Het is op een zeer prettige manier afgehandeld en ze nemen dit ook mee voor verbeteringen in de toekomst. Ik zou dit bedrijf daarom nog steeds aanbevelen en zou hier zelf ook naar terug gaan als ik ooit weer een nieuwe vloer nodig heb.

Evelien

Mooie vloeren

Hier een super mooie visgraat houten parketvloer voor beneden gekocht en een laminaatvloer voor boven die beiden super strak zijn gelegd en voor een scherpe prijs. Super tevreden!

Femke

Lamelparket - wat is het?

Wilt u een authentieke vloer in huis halen? Verwacht u dat een vloer een bepaald gevoel teweeg brengt en een unieke sfeer creëert? Dan bent u op zoek naar een prachtige houten vloer. Net zoals bij laminaat zijn er verschillende houten vloeren beschikbaar. In het afwisselende aanbod van Laminaat & Parket komt u onder andere lamelparket tegen. Wanneer u kiest voor zo’n houten vloer, dan haalt u een stijlvolle vloer in huis waar u alle kanten mee op kan. Niet alleen past deze vloer bij vrijwel ieder interieur. Het is zelfs mogelijk om de vloer nog meer overeen te laten komen met uw smaak. Dit kunt u eenvoudig realiseren door de diverse afwerkingen en behandelingen, omdat de vloer volledig uit hout bestaat. Bent u overtuigd? Als u ook zo’n spectaculaire vloer van lamelparket wilt, bekijk dan het assortiment hieronder.

Om het verschil tussen de beschikbare houten vloeren aan te tonen, heeft elke soort zijn eigen naam. Het is verstandig om te weten wat de specifieke eigenschappen zijn van iedere houten vloer. Op die manier kunt u een bewuste beslissing te maken. De kans is groot dat u echter geen idee heeft wat voor vloer er met “lamelparket” wordt bedoeld. Wij van Laminaat & Parket schieten u maar al te graag te hulp. Dus wat is lamelparket? Een lamelvloer is een vloer die volledig uit natuurlijk hout bestaat. Uiteraard bestaan de andere houten vloeren ook volledig uit hout. Het verschil tussen lamelparket en bijvoorbeeld multiplank zit in de materiaalopbouw van de vloeren. Zo bestaat multiplank uit een aantal lagen berken multiplex die kruislings verlijmd zijn. Daarentegen zijn de planken van lamelparket opgebouwd uit vurenhout. Omdat vurenhout gemakkelijk te bewerken is, ligt de stabiliteit van zo’n lamelvloer lager dan van een multiplex variant.

De voordelen van lamelparket

Afhankelijk van uw wensen kan een andere houten vloer de betere optie zijn. Geeft u bijvoorbeeld de prioriteit aan kwaliteit en duurzaamheid? Dan kan multiplank of duoplank wellicht een verstandige keuze zijn, aangezien deze vloeren stabieler zijn. Desondanks is lamelparket nog steeds een goede kanshebber. Met de juiste behandeling en geschikte toepassing kan zo’n houten vloer juist uitstekende kwaliteit bieden. Bovendien zijn er ook een aantal interessante voordelen van dit type houten vloer op te noemen. Zo past lamelparket in de meest uiteenlopende interieurstijlen. Een ander groot pluspunt is het gevoel van deze houten vloer. Niet alleen voelt de vloer heerlijk warm aan. Het is tevens erg plezierig om op blote voeten er overheen te lopen. Als kers op de taart is deze vloersoort ook nog eens eenvoudig te leggen.

Lamelparket zelf leggen of hulp inschakelen

Bent u verkikkerd geworden op een houten vloer? Dan moet u nog even stilstaan bij de manier waarop de vloer gelegd moet worden. Doorgaans kunnen houten vloeren op verschillende manieren gelegd worden. Dat geldt ook zeker voor lamelparket. U heeft daarbij de keuze uit twee opties: de vloer verlijmen of zwevend leggen. Bij verlijmen wordt de vloer zoals de naam suggereert verlijmd aan de ondervloer. Wanneer u voor zwevend leggen kiest, dan wordt de vloer niet vastgemaakt aan de ondervloer. Hierdoor “zweeft” de vloer als het ware. Vindt u dit allemaal te lastig en weet u niet zeker of u zelf de juiste persoon bent voor de klus? Schakel dan de legservice van Laminaat & Parket in. Onze professionele medewerkers zijn gespecialiseerd in het leggen van complete vloeren. Denk daarbij dus ook aan passende plinten. Het is tevens mogelijk dat zij de afwerking van uw lamelparket vloer verzorgen.

Lamelparket aanbieding kopen bij Laminaat & Parket

Ook als u een goede vloer wilt kopen van uitstekend kwaliteit voor de beste prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Houd bijvoorbeeld onze webshop in de gaten voor lamelparket aanbiedingen die er van tijd tot tijd zijn. Overigens streeft LaminaatenParket er altijd naar om de beste prijzen te rekenen. Nergens vindt u houten lamelparket vloeren van deze kwaliteit voor zulke gunstige prijzen. Wacht daarom niet langer en bestel direct online uw ideale vloer bij LaminaatenParket! Wilt u bij voorkeur de vloer eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen! We zijn te vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.