100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat

De afgelopen jaren is grijs als kleur voor zowel het gehele interieur als voor op de vloer in … Lees meer

De afgelopen jaren is grijs als kleur voor zowel het gehele interieur als voor op de vloer in populariteit gestegen. Dat is ook niet zo vreemd. Grijs is een modieuze kleur die gemakkelijk te combineren is.

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


TrendTime 3 Laminaat
Vanaf € 32,50 per m2 32.5 EUR
TrendTime 3 Laminaat
Vanaf € 32,50 per m2 32.5 EUR
TrendTime 6 4V
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR
TrendTime 6 4V
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR
TrendTime 6 4V
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR
TrendTime 6 4V
€ 29,00 per m2 € 15,00 per m2 EUR

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

TrendTime 6 4V
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR
TrendTime 6 4V
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR
TrendTime 6 4V
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR
TrendTime 6 4V
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR
Laminaatcollectie
Vanaf € 21,00 per m2 21.0 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 21.0 EUR
Basic 600
Vanaf € 21,00 per m2 21.0 EUR
Robusto
Vanaf € 30,90 per m2 30.900000000000002 EUR
Robusto
Vanaf € 30,90 per m2 30.900000000000002 EUR
Robusto
Vanaf € 30,90 per m2 30.900000000000002 EUR
Surprise
Vanaf € 15,95 per m2 15.950000000000001 EUR
Meister Melango LD300/20
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Ocean+ 8 V4
Vanaf € 32,95 per m2 32.95 EUR
Quick-Step Muse
Vanaf € 38,95 per m2 38.95 EUR
Quick-Step Muse
Vanaf € 38,95 per m2 38.95 EUR

Grijs laminaat

De afgelopen jaren is grijs als kleur voor zowel het gehele interieur als voor op de vloer in populariteit gestegen. Dat is ook niet zo vreemd. Grijs is een modieuze kleur die gemakkelijk te combineren is. Bovendien draagt een grijze vloer bij aan de ruime uitstraling van de woning. Daarom heeft LaminaatenParket.nl ook grijs laminaat in het assortiment. Met grijs laminaat tovert u iedere ruimte om in de gewenste stijl. Ga voor modern en strak of juist voor chique en stijlvol. Met ons grijs laminaat is het allemaal mogelijk!


Waarom grijs laminaat?

Misschien denkt u dat grijs laminaat erg saai zal zijn. Het tegendeel is echter waar. Grijs is een relatief neutrale kleur die u veelzijdig in kunt zetten in uw woning. Overal en in iedere ruimte komt deze kleur namelijk goed tot zijn recht. Zo kan grijs laminaat een kleine kamer gemakkelijk een grotere uitstraling geven. Daar komt nog eens bij dat laminaat als vloersoort eenvoudig is in onderhoud. Door voor grijs laminaat te kiezen, haalt u een subtiele kleur in huis én een vloer die gemakkelijk schoon te maken is. Daarom vindt u bij LaminaatenParket.nl een zeer gevarieerd assortiment grijs laminaat. U kunt namelijk een keuze maken uit de verschillende grijstinten, soorten en merken laminaat. Hierdoor vindt u bij ons gegarandeerd een grijze vloer die perfect aansluit bij uw stijl en wensen. Kijk gerust in het onderstaande aanbod om uw ideale grijze vloer te kopen.


In eerste instantie werd laminaat als vloerbedekking enkel in natuurtinten verkocht. Daarbij lag vooral de focus op bruintinten. Ondanks dat grijs ook in de natuur voorkomt, was het niet gebruikelijk om een grijze vloer te kopen. Tegenwoordig kunt u in vrijwel iedere kleur laminaat bestellen bij LaminaatenParket.nl. Zelfs binnen één kleur is er een spectrum aan tinten waaruit u een keuze kunt maken. Zo hebben wij vloeren met een lichtgrijze kleur en donkergrijs laminaat. De reden waarom grijs zo populair is geworden, heeft te maken met de veelzijdigheid van deze subtiele kleur. Grijs is eenvoudig met felle of juist neutrale kleuren te combineren. Daarnaast past deze kleur ook bij uiteenlopende stijlen. Wanneer u voor grijs laminaat kiest, dan kunt u in ieder geval rekenen op een stijlvolle vloer die iedere kamer op een unieke manier benadrukt.

Uw interieur en grijs laminaat

LaminaatenParket.nl heeft een breed scala grijs laminaat. Hierdoor kan het een uitdaging zijn om uw ideale grijze vloer te vinden. Daarom raden wij u aan altijd even te kijken hoe de specifieke vloeren eruit komen te zien in uw woning. Een vloer moet immers wel bij uw interieur en uw woning passen. Met de kleur grijs is dit doorgaans makkelijk te realiseren, omdat de kleur goed te combineren is met andere stijlen, patronen of kleuren. Toch is het aan te raden om te controleren hoe de vloer eruit komt te zien in uw huis. Wanneer u bij een van onze showrooms langskomt, dan kunt u om een staaltje vragen om mee naar huis te nemen. Eenmaal thuis zullen de kleuren er namelijk net iets anders uitzien. Misschien bent u op zoek naar laminaat grijs eiken, maar blijkt eenmaal thuis dat dit toch te druk is voor u. Daarnaast speelt lichtinval hierbij ook een grote rol. Donkergrijs laminaat kan er in de showroom strak en modern uitzien, maar in uw woning wellicht te donker - of andersom.

Stijltips voor grijs laminaat

Voordat u een blik werpt in ons gehele aanbod grijze vloeren, is het verstandig om alvast te bepalen wat voor tint grijs het beste past bij uw huidige interieur. In feite past grijs laminaat bij elke stijl. Toch kan de tint een verschil uitmaken voor de algehele uitstraling. Heeft u bijvoorbeeld een klassieke, traditionele stijl in uw woning? Dan raden wij u aan om een donkergrijze of antraciet vloer te overwegen. Daarnaast staat het erg mooi om uw donkere meubels te combineren met een lichtgrijze vloer. Dat breekt de ruimte namelijk open en creëert een ruime uitstraling. Lichtgrijs laminaat past bijvoorbeeld ook erg goed bij een interieur die geïnspireerd is door een Scandinavische stijl.

Laminaat grijs eiken

Een zeer populaire variant is grijs eiken laminaat. De vloer heeft dan een licht patroon en een natuurlijke tint. Hierdoor wordt grijs eiken doorgaans gezien als een tijdloze kleur. Door de veelzijdigheid en tijdloosheid is er vandaag de dag niet alleen grijs eiken laminaat te koop. U kunt tevens allerlei meubilair kopen in deze kleur. Als u grijs eiken meubels heeft, dan is het niet verstandig om ook laminaat in grijs eiken te kopen. Overweeg dan grijs laminaat dat donkerder of lichter is dan de kleur van uw meubilair.

Grijs laminaat kopen bij LaminaatenParket.nl

Overweegt u een grijze vloer te kopen en is uw oog gevallen op grijs laminaat? Dan raden wij u aan om even langs te komen in de showroom. Tijdens het bezoek kunt u de vloer met eigen ogen bewonderen. Uiteraard hoeft dit niet. U kunt eventueel ook direct online grijs laminaat kopen bij LaminaatenParket.nl. Selecteer in dat geval de vloer naar keuze, geef aan hoeveel u nodig heeft en vervolgens kunt u de bestelling plaatsen. Het is wellicht handig om andere benodigdheden gelijk erbij te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een ondervloer voor uw grijs laminaat en de bijpassende plinten. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van de LaminaatenParket.nl legservice. Dan hoeft u het grijze laminaat niet zelf te leggen.


Wilt u graag nog aanvullende informatie of tips voor grijs laminaat? Wij hebben showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Kom gerust langs voor een kopje koffie en advies!