100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat

De afgelopen jaren is grijs als kleur voor zowel het gehele interieur als voor op de vloer in populariteit gestegen. Dat is ook niet zo vreemd. Grijs is een modieuze kleur die gemakkelijk te combineren is.

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Surprise 837 / 3516 Eik Wit
Vanaf € 15,95 per m2 15.950000000000001 EUR
Ocean+ 8 V4 Bloom Silver Grey
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5488 Grijs beton
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR

Grijs laminaat

De afgelopen jaren is grijs als kleur voor zowel het gehele interieur als voor op de vloer in populariteit gestegen. Dat is ook niet zo vreemd, grijs is namelijk een modieuze kleur die gemakkelijk te combineren is. Bovendien draagt een grijze vloer bij aan de ruime uitstraling van de woning. Daarom heeft LaminaatenParket.nl ook grijs laminaat in het assortiment. Met een grijze laminaatvloer tover jij iedere ruimte om in de gewenste stijl. Ga voor een moderne uitstraling, industriële uitstraling of een natuurlijke uitstraling. Met ons grijze laminaat is het allemaal mogelijk!

Waarom grijs laminaat?

Misschien denk je dat grijs laminaat erg saai zal zijn, maar in de werkelijkheid is het alles behalve saai. Grijs is een relatief neutrale kleur die je veelzijdig in kan zetten in je woning. Overal en in iedere ruimte komt deze kleur namelijk goed tot zijn recht. Zo kan een grijze laminaatvloer een kleine kamer gemakkelijk een grotere uitstraling geven. Daar komt nog eens bij dat laminaat als vloersoort eenvoudig is in onderhoud.

Door voor grijs laminaat te kiezen, haal je een subtiele kleur in huis én een vloer die gemakkelijk schoon te maken is. Daarom vind je bij LaminaatenParket.nl een zeer gevarieerd assortiment grijs laminaat. Je kan namelijk een keuze maken uit de verschillende grijstinten, soorten en merken laminaat. Hierdoor vind je bij ons gegarandeerd een grijze tint die perfect aansluit bij jouw stijl en wensen. Kijk gerust in het onderstaande aanbod om jouw ideale grijze laminaatvloer te kopen.

In eerste instantie werd laminaat als vloerbedekking enkel in natuurtinten verkocht. Daarbij lag vooral de focus op bruintinten. Ondanks dat grijs ook in de natuur voorkomt, was het niet gebruikelijk om een grijze vloer te kopen. Tegenwoordig kan je in vrijwel iedere kleur laminaat bestellen bij LaminaatenParket.nl. Zelfs binnen één kleur is er een spectrum aan tinten waaruit je kan kiezen. Zo hebben wij vloeren met een lichtgrijze kleur en donkergrijs laminaat.

De reden waarom grijs zo populair is geworden, heeft te maken met de veelzijdigheid van deze subtiele kleur. Grijs is eenvoudig met felle of juist neutrale kleuren te combineren. Daarnaast past deze kleur ook bij uiteenlopende stijlen. Wanneer je voor grijs laminaat kiest, dan kan je in ieder geval rekenen op een stijlvolle vloer die iedere woonstijl op een unieke manier benadrukt.

Het onderhouden van grijs laminaat

Het onderhouden van je laminaatvloer is essentieel om deze er jarenlang mooi uit te laten zien. Hier zijn enkele effectieve tips voor het onderhouden van je nieuwe vloer:

  1. Regelmatig schoonmaken: Gebruik een zachte borstel of een stofzuiger zonder draaiende borstels om stof, zand en ander vuil te verwijderen. Dit voorkomt krassen op het laminaat en zorgt ervoor dat de authentieke uitstraling gewaarborgd wordt.

  2. Gebruik een geschikte dweil: Dweil de vloer met een goed uitgewrongen dweil of microvezeldoek. Laminaatvloeren mogen niet te nat worden, anders kan de vloer beschadigd worden.

  3. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen: Gebruik geen schurende reinigers, bleekmiddel of wax op laminaatvloeren. Kies in plaats daarvan voor reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor laminaat. Dit kan ervoor zorgen dat de rustieke uitstraling van bijvoorbeeld een houlook zo goed als nieuwe eruit blijft zien.

  4. Verwijder vlekken onmiddelijk: Een laminaatvloer is heel gevoelig voor vocht. Daarom raden wij aan om vloeistoffen of vlekken zo snel mogelijk te verwijderden, zodat het geen kans krijgt om in te trekken in de vloer. Heb jij laminaat in vochtige ruimtes dan moet je ook extra voorzichtig zijn.

  5. Plaats beschermende pads: Gebruik viltjes of beschermende pads onder meubelpoten om krassen te voorkomen wanneer meubels worden verplaatst. Door dit te doen kan je laminaatvloer langer meegaan en zal de moderne uitstraling niet aangetast worden.

  6. Herstel kleine beschadigingen: Gebruik een reparatiekit voor laminaatvloeren om kleine krassen of schade te herstellen. Heb je er hulp bij nodig dan kan je altijd professioneel hulp inschakelen om de beschadigingen te verhelpen.

Door deze richtlijnen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je grijze laminaatvloer er jarenlang mooi uit blijft zien en zijn kwaliteit behoudt. Regelmatig en zorgvuldig onderhoud is de sleutel tot het behouden van de uitstraling en levensduur van je laminaat.

Jouw interieur en grijs laminaat

LaminaatenParket.nl heeft een breed scala grijs laminaat. Hierdoor kan het een uitdaging zijn om jouw ideale grijze vloer te vinden. Daarom raden wij je aan altijd even te kijken hoe de specifieke vloeren eruit komen te zien in jouw woning. Een vloer moet immers wel bij jouw interieur en woning passen. Met de kleur grijs is dit doorgaans makkelijk te realiseren, omdat de kleur goed te combineren is met andere stijlen, patronen of kleuren.

Laminaat hebben wij in verschillende kleuren en verschillende stijlen. Houd jij van tegels? Dan is tegel laminaat misschien wel een logische optie voor je. Sommige mensen houden ook van beton in hun woonkamer of kantoor. Om een goede keuze te maken in stijl en kleur moet je goed nagaan wat voor sfeer je wilt creëeren in je woonkamer, hal of badkamer.

Toch is het aan te raden om te controleren hoe de vloer eruit komt te zien in je huis. Kom langs in onze showroom, dan kan je de vloer in het echt bekijken. Je kan ons altijd vragen om een staaltje mee naar huis te nemen. Eenmaal thuis zullen de kleuren er namelijk net iets anders uitzien. Misschien ben je op zoek naar laminaat grijs eiken, maar blijkt eenmaal thuis dat dit toch te druk is voor jouw interieur. Daarnaast speelt lichtinval hierbij ook een grote rol. Donkergrijs laminaat kan er in de showroom strak en modern uitzien, maar in jouw woning wellicht te donker - of andersom.

Stijltips voor grijs laminaat

Voordat je een blik werpt in ons gehele aanbod grijze laminaatvloeren, is het verstandig om alvast te bepalen wat voor tint grijs het beste past bij je huidige interieur. In feite past grijs laminaat bij elke stijl. Toch kan de tint een verschil uitmaken voor de algehele uitstraling. Heb je bijvoorbeeld een klassieke, traditionele stijl in jouw woning? Dan raden wij aan om een donkergrijze of antraciet vloer te overwegen. Daarnaast staat het erg mooi om je donkere meubels te combineren met een lichtgrijze vloer. Dat breekt de ruimte namelijk open en creëert een ruime uitstraling. Lichtgrijs laminaat past bijvoorbeeld ook erg goed bij een interieur die geïnspireerd is door een Scandinavische stijl.

Laminaat grijs eiken

Een zeer populaire variant is grijs eiken laminaat. De vloer heeft dan een licht patroon en een natuurlijke tint waardoor het lijk op echt hout. Hierdoor wordt grijs eiken doorgaans gezien als een tijdloze kleur. Door de veelzijdigheid en tijdloosheid is er vandaag de dag niet alleen grijs eiken laminaat te koop. Je kan tevens allerlei meubels kopen in deze kleur. Als je grijs eiken meubels heeft, dan is het niet verstandig om ook laminaat in grijs eiken te kopen. Overweeg dan grijs laminaat dat donkerder of lichter is dan de kleur van jouw meubels.

Grijs laminaat kopen bij LaminaatenParket.nl

Overweegt u een grijze vloer te kopen en is uw oog gevallen op grijs laminaat? Dan raden wij u aan om even langs te komen in de showroom. Tijdens het bezoek kunt u de vloer met eigen ogen bewonderen. Uiteraard hoeft dit niet. U kunt eventueel ook direct online grijs laminaat kopen bij LaminaatenParket.nl. Selecteer in dat geval de vloer naar keuze, geef aan hoeveel u nodig heeft en vervolgens kunt u de bestelling plaatsen.

Het is wellicht handig om andere benodigdheden gelijk erbij te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een ondervloer voor uw grijs laminaat en de bijpassende plinten. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van de LaminaatenParket.nl legservice. Dan hoeft u het grijze laminaat niet zelf te leggen. Wilt u graag nog aanvullende informatie of tips voor grijs laminaat? Wij hebben showrooms rondom heel Nederland. Kom gerust langs voor een kopje koffie en advies!