100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Benodigdheden

Staat u op het punt om uw nieuwe, prachtige vloer te leggen? Zorg dan eerst dat u alle benodigdheden in huis heeft. Bij het leggen van een vloer heeft u immers wat specifieke spullen nodig. Uiteraard kunt u voor al deze benodigdheden voor uw vloer ook bij LaminaatenParket.nl terecht! 

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging
PU ondervloer
Vanaf € 7,50 per m2 7.5 EUR
Envoy Thermo
Vanaf € 5,95 per m2 5.95 EUR
Black Label Silent
Vanaf € 7,50 per m2 7.5 EUR
LP5500 dekvloer mortel
Vanaf € 17,95 per m2 17.95 EUR
Hoeklijnprofiel zelfkl. 10 mm goud
€ 23,72 23.720000000000002 EUR
Hoeklijn Profiel Zilver 17mm kort
€ 11,95 11.950000000000001 EUR

Benodigdheden


Staat u op het punt om uw nieuwe, prachtige vloer te leggen? Zorg dan eerst dat u alle benodigdheden in huis heeft. Bij het leggen van een vloer heeft u immers wat specifieke spullen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een ondervloer, plinten of olie. Uiteraard kunt u voor al deze benodigdheden voor uw vloer ook bij LaminaatenParket.nl terecht! Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment van dit soort handige hulpmiddelen. Kijk rustig rond en haal gemakkelijk online alles in huis om uw vloer perfect te leggen.


LaminaatenParket.nl staat voor u klaar!

Wie kent het gezegde niet: goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook zeker wanneer u een nieuwe vloer in uw woning gaat leggen. Alles wat u nodig heeft om een laminaat, houten vloer of PVC vloer te leggen vindt u op deze pagina. Van ondervloeren tot aan lak om de vloer perfect af te maken: LaminaatenParket.nl heeft het allemaal! Om het voor u overzichtelijk en makkelijk te maken hebben wij hieronder alle benodigdheden verdeeld in diverse categorieën. Klik simpelweg op de spullen die u nog nodig heeft. Vervolgens komt u uit op de betreffende pagina. Zo eenvoudig kan het zijn! Wacht dus niet langer en zorg dat u perfect voorbereid bent voordat u aan de slag gaat met de leggen van uw prachtige vloer.

Is het voor u de eerste keer dat u een vloer gaat leggen en weet u daarom niet wat u precies allemaal nodig heeft? Of bent u simpelweg niet zo handig en kunt u wel wat extra advies gebruiken? LaminaatenParket.nl staat altijd voor u klaar om u te helpen. Iedere werkdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 19:00. Zelfs op zaterdag kunt u ons een belletje geven. Dan zijn we tussen 09:00 en 17:00 te bereiken. We kunnen tevens het werk volledig uit handen nemen als u wilt. LaminaatenParket.nl heeft namelijk een professionele legservice die uw complete vloer leggen. Praat u liever met een deskundige medewerker in persoon over het leggen van een vloer en de benodigdheden? U bent van harte welkom in een van onze vestigingen! Daar krijgt u persoonlijk advies én kunt u alle vloeren met eigen ogen bewonderen. Uiteraard staat er een heerlijk kopje koffie op u te wachten. Spreken we u straks?