100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
PVC vloer leggen

Met de legservice van LaminaatenParket.nl kun je deze klus uitbesteden en ben je ervan verzekerd dat het leggen van jouw nieuwe vloer vakkundig wordt gedaan.

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


PVC vloeren leggen - De legservice van LaminaatenParket.nl

Wanneer je een nieuwe PVC vloer hebt gekocht kan je deze natuurlijk zelf leggen. Onze PVC vloeren zijn met het plak of kliksysteem eenvoudig te leggen maar toch blijft het een vak apart om dit helemaal netjes te doen. Met de legservice van LaminaatenParket.nl kun je deze klus uitbesteden en ben je ervan verzekerd dat het leggen van jouw nieuwe vloer vakkundig wordt gedaan.

PVC vloer laten leggen door LaminaatenParket.nl

LaminaatenParket.nl heeft naast de vele soorten PVC vloeren ook een vakkundige legservice. Met deze service leggen wij vloeren door het hele land. Niet alleen PVC vloeren, maar ook laminaat en houten vloeren leggen wij voor u. Dit kunnen we bovendien met verschillende legmethodes doen, afhankelijk van het type vloer en jouw voorkeur.

Met onze legservice installeren we niet alleen de PVC stroken of tegels, maar kunnen we ook de plinten leggen. Dit vereist veel nauwkeurigheid maar onze vakmannen zijn hierin gespecialiseerd. Daarnaast kunnen wij ook de afwerking van de PVC vloer doen. Zo verzorgen wij de gehele installatie en hoef je alleen maar te genieten van jouw nieuwe vloer.

PVC vloer laten leggen kosten

De prijs voor het laten leggen van de PVC vloer is afhankelijk van de oppervlakte van de vloer, de soort vloer, of er een ondervloer gelegd moet worden en of je ook plinten wil laten leggen. Wanneer je een vloer hebt uitgekozen kan je op onze site berekenen wat de legservice zal kosten. Maar ook in de winkel kunnen we dit voor je berekenen. 


Wil je hier meer informatie over of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Bestel nu jouw PVC vloer inclusief leggen

Bij LaminaatenParket.nl hebben we een ruim aanbod aan PVC vloeren. In onze collectie vind je verschillende designs en kleuren. Ook is er keuze tussen visgraat PVC, plak PVC of klik PVC. Voor iedere ruimte en interieurstijl hebben wij wel een passende vloer in huis.


Wanneer je een PVC vloer wil kopen kan dit online maar ook in een van onze winkels. Daar kunnen onze medewerkers ook advies geven en al je vragen beantwoorden over de vloeren. Daarnaast kan je zowel online als in de winkel onze legservice aanvragen. Dan wordt je plak, klik of visgraat PVC vloer professioneel bij jou thuis gelegd.


Voor meer informatie over het leggen van jouw vloer kan je een kijkje nemen op onze legservice pagina. Heb je nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Onze specialisten beantwoorden graag al je vragen en kunnen meer vertellen over de legservice en vloeren.