100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

LaminaatenParket.nl Business to business

Wij zitten door heel Nederland!

Shop de mooiste vloeren

  Bezoek een van onze winkels!  

Ben je geen particulier maar toch op zoek naar Laminaat, PVC of houten vloeren? Dan ben je hier aan het goede adres. Naast onze verkoop aan particulieren werkten we ook graag samen met bouwbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars.

Voor de zakelijke markt zijn onze prijzen uiteraard bespreekbaar. Mocht de interesse er zijn, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in een van onze filialen in  Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Poortvliet, Sliedrecht of Utrecht . Uiteraard zijn we ook telefonisch te bereiken of via ons contactformulier.


  B2B via LaminaatenParket.nl heeft vele voordelen!


Ben je in het bezit van een horecagelegenheid dat toe is aan een nieuwe vloer of ben je betrokken bij een zakelijk project? Dan helpen wij je graag aan de juiste informatie en prijzen.


4,89

Gebaseerd op 72 recensies

Dit vinden anderen van ons:

Bas - Pijnacker

Hele goede ervaring met Laminaat en Parket. Van verkoop tot montage zijn we erg goed geholpen. Tijdens onze verbouwing last gehad van een vocht probleem. Laminaat en Parket heeft ons hierin heel goed geadviseerd en ons behoed voor het maken van verkeerde keuzes.

Josee - Rokkeveen

Had laatst 9 bedrijven gebeld, nergens was de PVC vloer die wij wilden leverbaar, pas begin oktober. Enkele dagen later werd ik teruggebeld door Robin van Laminaat en parket en hij meldde dat zij wel konden leveren! Daar waren wij héél erg blij mee. Binnen een week keurig geleverd.

Zakelijke projecten

Benieuwd welke zakelijke projecten wij onlangs hebben afgerond? Neem dan snel een kijkje in één van de onderstaande cases. Onze zakelijke projecten variëren van restaurants en aannemers tot vastgoed makelaars.

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Neem snel contact met ons op en ontvang nu 10% korting op je eerste order!


Een nieuwe zakelijke klant is voor ons erg waardevol, daarom hebben we niet alleen zeer gunstige tarieven. Je ontvangt ook nog eens 10% korting op je eerste order. Dus voor de mooiste houten vloeren, visgraat vloeren of laminaat kun je bij ons terecht.

Benieuwd naar de andere voordelen en voorwaarden?
Vraag dan snel meer informatie aan.

 

Wij hebben niet alleen de mooiste vloeren, LaminaatenParket.nl heeft ook traprenovatie en een uitgebreide service.

  • PVC vloeren
  • Houten vloeren
  • Visgraat vloeren
  • Laminaat vloeren 
  • Tapijt
  • Benodigdheden
  • Service
  • Traprenovatie

20.000 m 2
showroom

Grote voorraad,
direct meenemen

Gratis parkeren

Vanaf €250,-
gratis bezorgd

Alle A-merken

Vragen of suggesties? Stuur ons een bericht

Splits e-mailadressen met een komma.