Bodiax

Prachtige collecties waardoor u een ruime keuze heeft wanneer u een schitterende PVC vloer wilt. Daar kunt u op rekenen indien u voor een vloer gaat van het merk Bodiax. Iedere ruimte krijgt een bijzonder karakter met zo’n fantastische Bodiax vloer. Dus zoekt u een merk dat enkel vloeren van hoogwaardige kwaliteit maakt compleet met duidelijk voelbare en realistische structuren? Dan raden wij zeker Bodiax aan. Ons complete assortiment fantastische PVC vloeren van dit merk vindt u op deze pagina!

Duurzame PVC vloeren

Wilt u wat meer sfeer en karakter toevoegen aan uw woning? Kijk dan eens kritisch naar uw huidige vloer. Wellicht is deze aan vervanging toe of past de vloer simpelweg niet bij de rest van uw interieur. Dan is het een goed idee om een nieuwe, stijlvolle vloer uit te zoeken die perfect aansluit op de door u gewenste woonbeleving. Laminaat & Parket begrijpt als geen ander dat een vloer erg belangrijk kan zijn voor de gehele uitstraling. Daarom hebben wij diverse A-merken op voorraad, zowel online als in de fysieke vestigingen. Zoekt u een uitstekende PVC vloer die leverbaar is in prachtige designs en gemakkelijk in onderhoud? Dan zit u op deze pagina goed: de Bodiax PVC vloeren zijn voortreffelijke vloeren die aan uw wensen voldoen.

Overweegt u om een uitstekende Bodiax PVC vloer te kopen, maar wilt u graag wat meer informatie? Dan bent u aan het juiste adres: Laminaat & Parket deelt altijd graag onze kennis en expertise zodat u gegarandeerd met de beste optie eindigt. Zo kunt u met een Bodiax PVC vloer rekenen op maar liefst 15 jaar garantie bij woongebruik. Hierdoor kunt u dus jaren genieten van uw prachtige vloer. Daarnaast is dit merk altijd druk bezig met de ontwikkeling van de producten. Ze proberen met andere woorden nooit stil te staan en telkens weer vloeren van topkwaliteit te creëren. Hierdoor zijn de Bodiax PVC vloeren tegenwoordig recyclebaar en worden ze altijd geproduceerd volgens de strenge Europese normen die duurzaamheid en het milieu waarborgen.

Bodiax PVC vloeren bij Laminaat & Parket

In het bovenstaande assortiment ziet u diverse PVC vloeren van het merk Bodiax staan. Om u een beter beeld te geven bij deze vloeren, behandelen we kort 2 collecties die bij ons favoriet zijn: de Galaxy en de Tempo collectie. Beide collecties bieden u een ruime keuze aan bijzondere, karakteristieke PVC vloeren.

Galaxy collectie

De Bodiax Galaxy PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld door een team van professionals. Het doel was om een collectie te creëren met onder andere natuurgetrouwe designs, hoge slijtvastheid en maximale variatie in patronenen. Bovendien moest de collectie tevens makkelijk in onderhoud zijn. Dat is allemaal gelukt! Daar komt nog eens bij dat deze Bodiax PVC vloeren zo gemaakt zijn dat u ze eenvoudig kunt verlijmen met de ondervloer. Het verlijmen van uw PVC vloer zorgt namelijk voor het reduceren van loopgeluiden. Hierdoor zijn deze vloeren extra stil.

Verder zijn de Bodiax PVC vloeren uit de Galaxy collectie geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Hierdoor is uw vloer altijd op de perfecte temperatuur. Ten slotte is er maximale variatie in patronen van de PVC vloeren uit deze collectie. Zo zijn de Galaxy vloeren voorzien van voelbare houtstructuren. Het resultaat? Vloeren met een zeer luxe en authentieke uitstraling. 

Tempo collectie

Ook binnen de Bodiax PVC Tempo collectie heeft u een ruime keuze wat betreft patronen en voelbare houtstructuren. Bovendien dient u ook voor deze collectie vloeren de individuele stroken te verlijmen aan de ondervloer zodat er een stille akoestiek is. Vervolgens worden loopgeluiden op deze manier gereduceerd tot het minimum. Daarnaast is dit Bodiax PVC geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling.

Over het algemeen hebben de Bodiax PVC vloeren uit de Tempo collectie dus dezelfde voordelen als de vloeren uit de Galaxy-lijn. Het grootste verschil zit in de slijtlaag. De slijtlaag van de Tempo PVC vloeren is namelijk iets dikker. Dit zorgt voor nog meer stevigheid. Combineer dit met de anti-slip formule en het resultaat is een vloer die minder glad is compleet met een stijlvolle matte uitstraling. 

Bodiax PVC bij Laminaat & Parket

Bovenaan deze pagina vindt u het zeer grote aanbod Bodiax PVC vloeren dat wij momenteel beschikbaar hebben. Kijk op uw gemak naar de mogelijkheden. Wie weet zit de PVC vloer van uw dromen er wel tussen! Heeft u die ideale match met uw woonbeleving gevonden? Dan kunt u gelijk een bestelling plaatsen. Wanneer u de beschikbare vloeren van het merk Bodiax liever eerst in persoon wilt zien, dan nodigen wij u graag uit bij een van onze vestigingen. Laminaat & Parket is te vinden op diverse locaties in Nederland. Zo heten wij u graag welkom in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht!

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!