100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
PVC vloeren

Wil je meer weten over de verschillende vloeren voor in de slaapkamer, kom dan eens langs bij een van onze LaminaatenParket.nl vestigingen.

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Floors PVC Klik Visgraat 023
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 021
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 060
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 057
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 056
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 055
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak 054
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 053
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 052
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 051
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 049
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 048
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 047
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 045
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 044
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 043
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 041
Vanaf € 37,40 per m2 37.4 EUR
Floors PVC Klik 040
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 039
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 037
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 036
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR

PVC vloer slaapkamer

Ben jij op zoek naar een nieuwe PVC vloer voor de slaapkamer? Dan ben je bij het juiste adres! Wij helpen graag bij het vereenvoudigen van het kiezen van jouw nieuwe slaapkamer vloer. Wij hebben een breed assortiment aan slaapkamer PVC vloeren en delen deze graat met jou! Bekijk onze volledige collectie slaapkamer PVC op deze pagina!

Waarom PVC als slaapkamer vloer?

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer in de slaapkamer is PVC een zeer goede keuze. Allereerst kun je genieten van heerlijk warme voeten in de ochtend omdat deze vloer erg geschikt is om te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is het proces van de vloer leggen vrij eenvoudig, vooral als het gaat om klik PVC. Als je een echte klusjesman of klusjesvrouw bent dan is het heel simpel om zelf te leggen. Mocht je de PVC vloer toch willen laten leggen, dan kan dat met onze professionele legservice.

Ook zijn er veel verschillende designs beschikbaar voor PVC vloeren. Zo kun je in de slaapkamer gaan voor een knusse, warme sfeer met een donkere vloer of juist voor een chique uitstraling met bijvoorbeeld een licht visgraatpatroon of Hongaarse punt patroon. Je kan ook kiezen voor een houtlook of betonlook als uitstraling voor je PVC vloer. Mocht je trouwens last hebben van stof of allergieën past een PVC vloer uitstekend in de slaapkamer.

De vloer is namelijk onderhoudsvriendelijk en met een paar keer per maand dweilen of stofzuigen is de vloer schoon. De PVC vloeren zijn goed bestand tegen water, daarom is het ook een hele geschikte kandidaat voor wat vochtigere ruimtes. De vloeren kunnen makkelijk geplaatst worden in een badkamer, woonkamer of keuken waar er vaak water op de vloer terecht kan komen. Een PVC vloer is in dat geval de perfecte vloer met zijn waterbestendige kracht!

Kortom PVC vloeren zijn erg geschikte vloeren voor in de slaapkamer! Met een tal van voordelen bewijst het een mooie vloer te zijn. Mocht jij nog twijfelen over je nieuwe vloer, kom langs in een van onze showrooms om de vloer in het echt te zien! Wij geven je graag advies naar jouw wensen en behoeften en kiezen de beste vloer voor jou!

Onderhoud van jouw PVC vloeren in de slaapkamer

Om je PVC vloer in topconditie te houden kan je verschillende dingen doen om het te onderhouden. Of je nou een Hongaarse punt vloer hebt of betonlook tegels voor allemaal gelden dezelfde onderhoudstips. De slaapkamer is over het algemeen een kamer waar er weinig mensen komen, maar alsnog is het handig om hier aandacht aan te geven. Daarom geven wij een aantal tips om je slaapkamer mooi en schoon te houden:

  • Regelmatig schoonmaken: Maak de vloer regelmatig schoon door te stofzuigen of vegen. Ook is het handig om voor diepere reiniging de vloer te dweilen met een mild schoonmaakmiddel geschikt voor PVC vloeren. Ondanks dat de vloer vrijwel onverwoestbaar is kan het nog steeds schade krijgen door overmatig watergebruik.

  • Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen: Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen, wax, olie, of andere chemische producten die de vloer kunnen beschadigen of een doffe laag kunnen achterlaten.

  • Direct schoonmaken: Ongeacht dat PVC de sterkste vloerbedekking is moeten gemorste vloeistoffen zo snel mogelijk schoongemaakt worden. Wacht er dus niet te lang mee, want deze vloeistoffen kunnen schade verzorgen als ze te lang blijven liggen op de vloerbedekking.

  • Gebruik een deurmat: Plaats een goede kwaliteit deurmat bij de ingang van je slaapkamer om vuil, zand en vocht op te vangen voordat het op de PVC vloer terechtkomt.

  • Herstel kleine beschadigingen: Mocht je vloer een kras of kleine schade oplopen, dan zijn er vaak reparatiesets beschikbaar die speciaal voor PVC vloeren zijn ontworpen. Dit kan helpen om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen, zorg je ervoor dat je PVC vloer in de slaapkamer er jarenlang mooi uit blijft zien en een comfortabele, hygiënische en stijlvolle basis vormt voor je slaapkamer.

Benodigdheden bij je PVC vloer in de slaapkamer

Je PVC vloer in de slaapkamer heeft nog wat dingen nodig voordat het kan schitteren in je woning. Denk aan de juiste ondervloer. Een kwalitatieve ondervloer is belangrijk, omdat het zorgt voor een goede basis voor je PVC en geluiddempend kan zijn. Bekijk onze ondervloeren en vraag zo nodig advies voor de beste ondervloer voor PVC vloeren.

Daarnaast is je PVC vloer niet compleet zonder bijpassende plinten. Wij hebben een breed assortiment aan plinten voor jouw prachtige PVC vloer. Wij weten zeker dat je PVC vloer er goed uit zal zien, maar het is pas een prachtige vloer als er ook mooie plinten bij zitten. Wil je stijlen met je plinten door het een andere kleur te geven dan je vloer of wil je juist dezelfde kleur? Het is allemaal mogelijk, bekijk de collectie plinten op onze website en maak je vloer helemaal af!

Koop slaapkamer PVC vloeren bij LaminaatenParket.nl

Wil je meer weten over de verschillende vloeren voor in de slaapkamer? Kom dan eens langs bij een van onze LaminaatenParket.nl vestigingen. In onze showrooms kun je alle verschillende kleuren, maten en patronen aanschouwen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers je voorzien van advies op maat. Indien gewenst kun je stalen meenemen om te kijken hoe de vloer past in jouw slaapkamer. Ook kun je alvast een kijkje nemen in ons brede assortiment PVC vloeren via onze website.

Wij weten dat het geen makkelijke keuze is om een nieuwe PVC vloer te kiezen, maar wij hopen dit proces makkelijker te maken voor je. Daarom zien we je graag tegemoet om je PVC vloer slaapkamer waar te maken bij LaminaatenParket.nl!