100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC vloeren

Wil je meer weten over de verschillende vloeren voor in de slaapkamer, kom dan eens langs bij een van onze LaminaatenParket.nl vestigingen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Floors PVC Klik Visgraat 023
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 021
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 060
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 057
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 056
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 055
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak 054
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 053
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 052
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 051
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 049
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 048
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 047
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 045
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 044
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR

PVC vloer slaapkamer

Als je op zoekt bent voor een nieuwe vloer in de slaapkamer ben je waarschijnlijk al veel verschillende type vloerbedekking tegengekomen. Het aanbod aan vloeren is enorm en dat maakt het moeilijk om een vloer te kiezen. Een van de vloerbedekkingen is een PVC vloer. Bij LaminaatenParket.nl hebben we een breed assortiment aan PVC vloeren in verschillende kleuren, lengtes, breedtes en patronen. Kom langs bij een van onze showrooms om inspiratie op te doen. Alles wat je moet weten over een PVC vloer in de slaapkamer lees je hier. 

Een PVC vloer, wat is het? 

Een PVC vloeris een vloer die houtvrij is. De vloer is gemaakt van kunststof en bevat verschillende lagen polyvinylchloride. Ondanks dat een PVC vloer gemaakt is van kunststof is deze bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Omdat deze van kunststof is gemaakt is er een ontzettend ruim assortiment aan kleuren, maten en patronen verkrijgbaar. Zo zit er altijd een PVC vloer bij die aansluit bij jou woonwensen. 

Een PVC vloer brengt verschillende voordelen en nadelen met zich mee. Allereerst is het een duurzaam type vloerbedekking omdat het jaren meegaat. de vloer is voorzien van een goede slijtlaag waardoor de kans op beschadigingen een stuk kleiner wordt. Een PVC vloer is daarnaast erg makkelijk in onderhoud. Om al het vuil en allergenen te verwijderen is regelmatig dweilen en stofzuigen al meer dan voldoende. De vloer werkt ook erg geluidsdempend. Een groot voordeel is dat een PVC vloer goed warmte doorlaat. Hierdoor is een PVC vloer erg geschikt om te combineren met vloerverwarming. Hierbij is het wel belangrijk dat de goede lijm gebruikt wordt anders bestaat de kans dat deze gaat loslaten. Mochten er toch om de een of andere reden beschadigingen ontstaan in de vloer, dan zijn deze eenvoudig plaatselijk te repareren. Je kunt namelijk de planken individueel van elkaar vervangen. 

Ook een PVC vloer heeft een aantal nadelen. Zo is een egale basisvloer vereist voordat de vloer gelegd kan worden. Het zijn ook niet de allergoedkoopste vloeren. Je krijgt er echter wel een vloer voor terug die erg lang meegaat en eenvoudig is te onderhouden. 


Waarom kiezen voor een PVC vloer in de slaapkamer?

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer in de slaapkamer is PVC een zeer goede keuze. Allereerst kun je genieten van heerlijk warme voeten in de ochtend omdat deze vloer erg geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Er zijn veel verschillende designs verkrijgbaar. Zo kun je in de slaapkamer gaan voor een knusse, warme sfeer met een donkere vloer of juist voor een chique uitstraling met bijvoorbeeld een licht visgraatpatroon. Ook als je last hebt van stof of allergieen past een PVC vloer uitstekend in de slaapkamer. De vloer is namelijk makkelijk te onderhouden en met een paar keer per maand dweilen of stofzuigen is de vloer schoon. Kortom: PVC vloeren zijn erg geschikte vloeren voor in de slaapkamer!


Wil je meer weten over de verschillende vloeren voor in de slaapkamer? Kom dan eens langs bij een van onze LaminaatenParket.nl vestigingen. In onze showrooms kun je alle verschillende kleuren, maten en patronen aanschouwen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers je voorzien van passend advies. Indien gewenst kun je stalen meenemen om te kijken hoe de vloer past in jouw slaapkamer. Ook kun je alvast een kijkje nemen in ons brede assortiment PVC vloeren via onze website. Een offerte kun je altijd vrijblijvend opvragen in een van onze vestigingen of online.