PVC vloer houtlook

Zoekt u een sfeervolle vloer compleet met warme uitstraling voor uw woning, maar is een echte houten vloer geen optie? In dat geval heeft Laminaat & Parket een uitstekende alternatief in het assortiment, namelijk een PVC vloer met houtlook. Zo’n vloer is ideaal, omdat erin het beste van twee vloeren worden gecombineerd. U geniet van een prachtige, warme uitstraling dankzij de houtlook en u ervaart alle gemakken van een PVC vloer. Wat wilt u nog meer? Kijk snel in het assortiment PVC vloeren houtlook hieronder en ontdek wat allemaal mogelijk is bij Laminaat & Parket!

Goed meegedacht!

Prettige samenwerking! Er was enige vertraging ontstaan in het egaliseren van onze vloer waardoor het pvc leggen pas later plaats kon vinden. Door actief meedenken van de medewerkers (o.a. Britta) van Laminaat en Parket op de Binckhorst in Den Haag, kon alles toch snel doorgang vinden. Inmiddels hebben wij een práchtige, door Kris (vakman!) gelegde, visgraat pvc vloer!

Sonja Keizer-Raaphorst

Goede klantenservice

Tevreden met de PVC vloer, maar vooral tevreden over de klantenservice. Personeel denkt tot het laatste moment met je mee en probeert samen naar een oplossing te zoeken, daar zijn wij vooral blij om.

Pardes

Houtlook PVC - wat is het?

Een stijlvolle vloer die lijkt op een echte houten vloer, maar stiekem vele malen goedkoper én gebruiksvriendelijker is: dat is een PVC vloer met houtlook. Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe vloer beoordeelt u kanshebbers vanzelfsprekend op diverse eigenschappen. U kijkt wellicht naar het materiaal, de kleur en de aanwezige structuur of tekening. Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke vloer met een authentieke uitstraling van echt hout? Overweeg dan een PVC vloer met een prachtige houtlook. Tegenwoordig zijn deze houtlook PVC vloeren niet meer te onderscheiden van houten vloeren. Bij Laminaat & Parket vindt u daarom PVC met dit dessin in verschillende prijsklassen, formaten en merken. Op deze pagina hebben we het gehele assortiment PVC vloeren met houtlook voor u verzameld.

Eigenlijk gaat er niets boven de authentieke uitstraling van een echte houten vloer. Helaas is niet iedere ruimte of woning geschikt om zo’n robuuste vloer te leggen. Daarom zijn er tegenwoordig genoeg alternatieven te vinden. Vroeger leken deze vloeren weliswaar wat minder op hun tegenhanger. Vandaag de dag zien de vloeren met een houten look er zo mooi uit, dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn. Een goed voorbeeld hiervan is PVC vloer houtlook.

Wat is precies houtlook PVC? Dit is een vloer gemaakt van PVC, ofwel polyvinylchloride. De term “houtlook” slaat op het dessin van de PVC vloer. Zoals u wel verwacht heeft een PVC houtlook vloer een uitstraling die vergelijkbaar is met echte houten vloeren. Hierdoor profiteert u van de voordelen van een PVC vloer, terwijl u ervaart alsof er een houten vloer in huis ligt. Bovendien heeft Laminaat & Parket verschillende PVC vloeren met houtlook in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, de groef en de houttekening. Dankzij het ruime aanbod vindt u bij ons altijd een vloer die volledig voldoet aan uw eisen!

Voordelen PVC vloer houtlook

Bij Laminaat & Parket vindt u een gevarieerd assortiment PVC vloeren met een stijlvolle houtlook. Er zijn wat verschillen tussen de diverse opties. Denk hierbij aan de specificaties. Uiteraard profiteert u met PVC houtlook van dezelfde standaard voordelen van PVC vloeren in het algemeen. Zo is dit type vloer erg duurzaam en slijtvast. Bovendien maakt u zonder enige moeite de vloer schoon en vergt een PVC vloer houtlook weinig onderhoud als het eenmaal gelegd is. Daar houdt het echter niet op. Er zijn nog meer aspecten die in uw voordeel werken indien u kiest voor een PVC vloer met houtlook. Zo heeft deze vloer een lange levensduur dankzij de uitstekende kwaliteit. Verder kunt u het goed combineren met vloerverwarming en hoeft u zich geen zorgen te maken over vocht. PVC vloeren absorberen warmte namelijk goed en zijn zeer vochtbestendig. 

PVC houtlook online kopen bij Laminaat & Parket

Kunt u inmiddels niet wachten om zelf zo’n smaakvolle en praktische vloer in huis te halen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete PVC vloer met houtlook online bij Laminaat & Parket! Het enige wat u hoeft te doen is naar boven te scrollen. Daar ziet u direct alle prachtige vloeren van PVC houtlook die wij te bieden hebben. Vind vervolgens de vloer van uw dromen en klik erop. Dan komt u op de productpagina terecht. Daar leest u de specificaties van de gekozen vloer. U kunt daarna aangeven hoeveel pakken of vierkante meter PVC vloer houtlook u nodig denkt te hebben. Vergeet daarbij niet rekening te houden met een percentage dat u versnijdt. Controleer vervolgens of u alles in uw winkelwagentje hebt zitten. Heeft u bijvoorbeeld nog geen ondervloer of plinten in huis? Voeg ze dan gelijk toe! Zo makkelijk kan het zijn om online een PVC vloer houtlook te bestellen!

Wanneer u twijfelt of nog wat vragen wilt stellen over een PVC vloer met houtlook, dan kunt u twee dingen doen. Ten eerste kunt u contact opnemen met onze uitstekende werknemers van de klantenservice. Zij voorzien u van advies zodat u daarna online de bestelling kunt plaatsen. De tweede optie is om langs een van de Laminaat & Parket vestigingen te gaan. U vindt ons in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.