100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC vloeren

Zoek je een sfeervolle vloer compleet met warme uitstraling voor jouw woning, maar is een echte houten vloer geen optie? In dat geval heeft Laminaa… Lees meer

Zoek je een sfeervolle vloer compleet met warme uitstraling voor jouw woning, maar is een echte houten vloer geen optie? In dat geval heeft LaminaatenParket.nl een uitstekend alternatief in het assortiment, namelijk een PVC vloer met houtlook. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Floors PVC Klik Visgraat 023
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 021
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 060
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 055
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Klik 052
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 051
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Floors PVC Plak Visgraat 049
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 048
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 047
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 045
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 044
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 043
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Klik 040
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 039
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 037
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 036
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 035
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 033
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 032
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 031
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 029
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR

PVC houtlook

Zoek je een sfeervolle vloer compleet met warme uitstraling voor jouw woning, maar is een echte houten vloer geen optie? In dat geval heeft LaminaatenParket.nl een uitstekend alternatief in het assortiment, namelijk een PVC vloer met houtlook. Zo’n vloer is ideaal, omdat het beste van twee vloeren wordt gecombineerd. 

Je geniet van een prachtige, warme uitstraling dankzij de houtlook en je ervaart alle gemakken van een PVC vloer. Wat wil je nog meer? Kijk snel in het assortiment PVC vloeren houtlook hieronder en ontdek wat allemaal mogelijk is bij LaminaatenParket.nl!

Houtlook PVC - wat is het?

Een stijlvolle vloer die lijkt op een echte houten vloer, maar stiekem vele malen goedkoper én gebruiksvriendelijker is: dat is een PVC vloer met houtlook. Tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe vloer beoordeel je de kanshebbers vanzelfsprekend op diverse eigenschappen. Je kijkt wellicht naar het materiaal, de kleur en de aanwezige structuur of tekening. 

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke vloer met een authentieke uitstraling van echt hout? Overweeg dan een PVC vloer met een prachtige houtlook. Tegenwoordig zijn deze houtlook PVC vloeren niet meer te onderscheiden van houten vloeren. Bij LaminaatenParket.nl vind je daarom PVC met dit design in verschillende prijsklassen, formaten en merken. Op deze pagina hebben we het gehele assortiment PVC vloeren met houtlook voor jou verzameld.

PVC vloer houtlook eiken

Eigenlijk gaat er niets boven de authentieke uitstraling van een echte houten vloer. Helaas is niet iedere ruimte of woning geschikt om zo’n robuuste vloer te leggen. Daarom zijn er tegenwoordig genoeg alternatieven te vinden. Vroeger leken deze vloeren weliswaar wat minder op hun tegenhanger. Vandaag de dag zien de vloeren met een houten look er zo mooi uit, dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn. Een goed voorbeeld hiervan is onze houtlook PVC vloer.

Wat is precies houtlook PVC? Dit is een vloer gemaakt van PVC, ofwel polyvinylchloride. De term “houtlook” slaat op het design van de PVC vloer. Zoals je wel verwacht, heeft een PVC houtlook vloer een uitstraling die nauwelijks te onderscheiden is van echte houten vloeren. Hierdoor profiteer je van de voordelen van een PVC vloer, terwijl je ervaart alsof er een houten vloer in huis ligt. 

Bovendien heeft Laminaat & Parket verschillende PVC vloeren met houtlook in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, de groef en de houttekening. Ook hebben we mooie PVC vloeren met een visgraat of Hongaarse punt. Dankzij het ruime aanbod vindt u bij ons altijd een vloer die volledig voldoet aan uw eisen.

Een groot favoriet is de PVC vloer met eiken houtlook. Eikenhout is sowieso erg populair door de structuur en kleurtinten. Het is een vloer die luxe uitstraalt en in vele interieurstijlen past. PVC met eiken houtlook is door de voordelen van PVC daarom een zeer gewilde vloer. Deze hebben wij dan ook in vele kleuren en designs in onze collectie.

PVC vloeren houtlook licht

Een andere populaire houtlook PVC vloer is de lichte variant. Licht hout zorgt dat de ruimte groter lijkt en geeft een frisse, rustige uitstraling. Daarnaast is licht hout ook makkelijk te combineren met andere kleuren en stijlen. 


Net als de PVC vloeren met eiken houtlook zijn onze lichte houten PVC vloeren nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Vooral de licht eiken PVC vloer is groot favoriet en past in elk interieur. Dus ben je op zoek naar een eikenhouten vloer? Overweeg een PVC vloer met houtlook. Door de authentieke houtlook creëer je hetzelfde effect als met een echte houten vloer.

Voordelen PVC vloer houtlook

Bij LaminaatenParket.nl vind je een gevarieerd assortiment PVC vloeren met een stijlvolle houtlook. Er zijn wat verschillen tussen de diverse opties. Denk hierbij aan de specificaties. Uiteraard profiteer je met PVC houtlook van dezelfde standaard voordelen van PVC vloeren in het algemeen. Zo is dit type vloer erg duurzaam en slijtvast. Bovendien maak je zonder enige moeite de vloer schoon en vergt een PVC vloer houtlook weinig onderhoud als het eenmaal gelegd is. 


Daar houdt het echter niet op. Er zijn nog meer aspecten die in jouw voordeel werken indien je kiest voor een PVC vloer met houtlook. Zo heeft deze vloer een lange levensduur dankzij de uitstekende kwaliteit. Verder kan je het goed combineren met vloerverwarming en hoef je je geen zorgen te maken over vocht. PVC vloeren absorberen warmte namelijk goed en zijn zeer vochtbestendig. 

PVC houtlook online kopen bij LaminaatenParket.nl

Kan je inmiddels niet wachten om zelf zo’n smaakvolle en praktische vloer in huis te halen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete PVC vloer met houtlook online bij LaminaatenParket.nl! Het enige wat je hoeft te doen is naar boven te scrollen. Daar zie je direct alle prachtige vloeren van PVC houtlook die wij te bieden hebben. 

Vind vervolgens de vloer van jouw dromen en klik erop. Dan kom je op de productpagina terecht. Daar lees je de specificaties van de gekozen vloer. Je kan daarna aangeven hoeveel pakken of vierkante meter PVC vloer houtlook je nodig denkt te hebben. Vergeet daarbij niet rekening te houden met een percentage dat je versnijdt. 

Als je niet zeker weet hoeveel pakken je nodig hebt kan je altijd contact opnemen of langskomen in een van onze vestigingen. Onze medewerkers staan voor je klaar om advies te geven over de vloeren en het aantal pakken dat je nodig hebt.

Wanneer je twijfelt tussen een paar vloeren of nog wat vragen wil stellen over een PVC vloer met houtlook, zien we je ook graag in onze winkel. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de vloeren, hun specificaties en welke goed in jouw woning zal staan. Daarnaast kan je in onze showrooms de vloeren met eigen ogen zien en zo een betere inschatting maken hoe deze zal staan in de ruimte. Kom langs in onze LaminaatenParket.nl winkels.