Bezorging / afhalen laminaat en parket

Click & Collect 

Wanneer je ervoor kiest om jouw bestelling zelf af te halen maken wij gebruik van het bekende click & collect systeem. Neem telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde vestiging en wij zorgen dat de producten op het gewenste moment klaar staan. Voor het afhalen van producten dienen deze wel al vooraf (via de website of telefonisch) bestelt te worden. 

Laminaat afhalen

Bij Laminaat en Parket in Den Haag, Alkmaar, Utrecht, Almere, Eindhoven en Amsterdam hebben we een zeer grote voorraad laminaat-, PVC- en parketvloeren. Soms is het fijn om het laminaat in het echt te bekijken en te voelen voordat u een beslissing neemt. Omdat we bij Laminaat en Parket zo'n grote voorraad hebben, komt het regelmatig voor dat klanten een complete laminaatvloer direct mee naar huis nemen. Indien uw auto te klein is kunt u de laminaatvloer natuurlijk ook door ons laten bezorgen.

Laminaat bezorgen

Dankzij de grote voorraad laminaat kunnen wij u een zeer snelle bezorgservice aanbieden. Vanaf € 250,- wordt uw bestelling zelfs gratis afgeleverd! Bij levering bezorgt Laminaat en Parket tot de eerste drempel op de begane grond, tenzij er anders schriftelijk is afgesproken. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op.

Laminaat bezorgservice door heel Nederland

Of u nou in Delft, Rijswijk of Utrecht woont, LaminaatenParket.nl bezorgt laminaatvloeren door heel Nederland. Dankzij de grote voorraad in laminaat kunnen wij u een snelle bezorgservice aanbieden. Wilt u het laminaat eerst bekijken en voelen voordat u een beslissing neemt? Kom dan langs bij één van de Laminaat en Parket showrooms, in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.