100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Houten vloeren

Een houten vloer is er in verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. Je hebt onbewerkte houten vloeren die je nog op verschillende manieren kunt behandelen. Hierdoor kun je de vloer volledig naar eigen wens maken en heb je een echte unieke vloer in huis. 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Een houten vloer in de slaapkamer

Tegenwoordig is een slaapkamer eigenlijk een soort tweede woonkamer. Naast dat we er komen om te slapen hebben we er vaak ook hobbyspullen, een bureau of televisie staan. Dat zorgt ervoor dat veel mensen ook regelmatig in de slaapkamer te vinden zijn. Begrijpelijk als je dus ook hier een vloer wilt met een unieke uitstraling en een houten vloer is er zo een!


Is een houten vloer geschikt voor de slaapkamer? 

Een houten vloer is er in verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. Je hebt onbewerkte houten vloeren die je nog op verschillende manieren kunt behandelen. Hierdoor kun je de vloer volledig naar eigen wens maken en heb je een echte unieke vloer in huis. Voorbeelden van behandelmogelijkheden zijn wax en olie in bepaalde kleuren of met een glanzende of matte afwerking. Je kunt een houten slaapkamervloer ook nog extra laten behandelen. Zo kan de vloer geschuurd, verouderd, geschaafd, gerookt of geborsteld afgewerkt worden. De mogelijkheden zijn dus eindeloos! 

Een eiken houten vloer is een goed voorbeeld van een mooie vloer voor in de slaapkamer. Dit komt omdat de vloer erg duurzaam is en ook makkelijk in onderhoud. Je kunt met de stofzuiger over een eiken houten vloer gaan zonder dat er schade zal ontstaan. Zo’n vloer is veel hygiënischer dan bijvoorbeeld een tapijt.

Je kunt de houten vloeren ook een stijlvolle twist geven in je slaapkamer. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de vloer in een patroon te laten leggen zoals het visgraatpatroon of de Hongaarse punt. Zo heb je een luxe en unieke uitstraling in je slaapkamer. Toch fijn als je je ogen in de ochtend open doet om meteen zo’n mooie vloer te zien liggen! 

Een andere mooie optie voor in de slaapkamer is de multiplank. Deze soort vloer is uit twee delen opgebouwd. Een toplaag en onderlaag die er samen voor zorgen dat het een stabiele en sterke vloer is. Ook een multiplank is een houten vloer die je volledig kan aanpassen naar je eigen wens. 

Bij veel houten vloer is het niet vanzelfsprekend dat het in combinatie kan met een vloerverwarming. Bij LaminaatenParket.nl hebben we daarom houten vloeren geselecteerd met een uitermate lage warmteweerstand. Deze zijn perfect om te gebruiken als vloer voor in de slaapkamer! 

Conclusie

Als je zoekt naar een vloer met een unieke uitstraling in jouw slaapkamer dan is een houten vloer wellicht wel dé vloer voor jou. 


We hebben allerlei soorten mogelijkheden en laten deze graag zien. Onze medewerkers helpen je graag met het kiezen van een vloer die past bij jouw woonwensen. Je bent daarom van harte welkom om langs te komen in een van onze vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.