100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Egger

Met aantrekkelijke decors spelen de ontwerpers van het merk Egger naadloos in op de laatste woontrends. 

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Panthera 1059 Tokio Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 1061 Achensee Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 2067 Denver Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 2102 Oslo Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 1038 Rio Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 1031 Angel Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 2833 Nairobi Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR
Panthera 2968 Berlin Oak
Vanaf € 22,95 per m2 22.95 EUR

Egger

Met aantrekkelijke decors spelen de ontwerpers van het merk Egger naadloos in op de laatste woontrends. Hierdoor biedt het merk een uiteenlopende assortiment laminaatvloeren aan met veel mogelijkheden. Dus zoekt u nog een vloer die sterk, stijlvol en gemakkelijk in onderhoud is? Dan is Egger laminaat echt iets voor u. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment laminaatvloeren van dit uitstekende merk. Uw ideale vloer staat er vast en zeker tussen!

Milieuvriendelijk laminaat van kwaliteit

Wanneer het tijd is om een nieuwe vloer uit te zoeken, dan moet u eerst in kaart brengen wat u precies zoekt. Elk type vloer heeft namelijk zo zijn eigen voor- en nadelen. Wat voor kleur moet de vloer hebben? Over welke eigenschappen beschikt uw droomvloer? Deze specificaties verschillen overigens niet alleen per vloertype. Ook per merk kan er verschil zijn. Daarom vindt u bij LaminaatenParket.nl diverse topmerken in het assortiment. Het Oostenrijkse merk Egger is een van de vele A-merken die wij verkopen. Niet alleen is Egger laminaat ontworpen in lijn met de laatste trends. De vloeren van dit merk zijn tevens op duurzame wijze tot stand gekomen. Bent u geïnteresseerd? Hieronder vindt u het complete assortiment Egger laminaat verkrijgbaar bij LaminaatenParket.nl.

Ook in de wereld van laminaat zijn er leidinggevende merken met ieder een eigen bedrijfsvisie. Daarom heeft LaminaatenParket.nl diverse merken in het assortiment die stuk voor stuk vloeren maken van hoogwaardige kwaliteit. Zo staat het merk Egger bekend om hun gesloten milieucyclus. Dat wil zeggen dat ze staan voor een verantwoorde omgang met de belangrijkste grondstof: hout. Zo doen ze er alles aan om tijdens de productieprocessen van Egger laminaat zo veel mogelijk grondstoffen te sparen. Naast moderne en milieuvriendelijke verwerkingstechnologieën beschikt het bedrijf ook over zijn eigen biomassacentrale voor de energievoorziening.

Uiteraard is het milieu niet het enige kernpunt waar dit Oostenrijkse bedrijf bekend om staat. Ook moet al het Egger laminaat voldoen aan gedefinieerde eisen op diverse terreinen op de juiste kwaliteit te waarborgen. Dit ziet u uiteraard ook als u zo’n prachtige vloer van dit merk bewonderd. Door elke vloer te testen op deze kwaliteitseisen garandeert Egger dat de vloer perfect aansluit op uw verwachtingen en behoeften. Combineer dat met de innovatieve designs en decors van de ontwerpers en het resultaat is een vloer waar u jaren van kunt genieten. Dus kiest u ook voor Egger laminaat?

Voordelen van Egger laminaat

Bent u inmiddels geïnteresseerd in de laminaatvloeren van dit merk? Staat u op het punt om Egger laminaat te bestellen bij ons? Dan profiteert u tevens van de volgende voordelen. Zo biedt het assortiment van dit merk enorm veel mogelijkheden: van klassiek eiken tot aan een stoer leisteenmotief. Bovendien zijn de ontwerpers altijd op hoogte van de nieuwste designs en woontrends. Hierdoor is er altijd wel een vloer van dit merk te vinden die perfect bij u én uw interieur past. Daarnaast houden de ontwerpers ook rekening met gebruikstechnieken. Dit werkt in uw voordeel: u kunt de vloer namelijk gemakkelijk leggen. Heeft u helaas echt twee linkerhanden? Dan kunt u onze professionele legservice altijd nog inschakelen.

Bij LaminaatenParket.nl uw Egger laminaat kopen

Bovenaan deze pagina is het gehele aanbod laminaat van het merk Egger te zien dat verkrijgbaar is bij LaminaatenParket.nl. Wanneer u ook de voordelen van deze kwalitatieve vloeren wilt ervaren, kijk dan gerust hierboven. Klik vervolgens op het laminaat van uw dromen. Daarna komt u op de productpagina terecht. Hier vult u in hoeveel pakken of vierkante meter laminaat u nodig heeft. Houd daarbij wel rekening met het feit dat u altijd wat versnijdt tijdens het leggen. Vervolgens plaatst u de bestelling en gaan wij gelijk voor u aan de slag!

Wilt u graag eerst het Egger laminaat zien en voelen? Ook dat is mogelijk bij LaminaatenParket.nl! Wij zijn namelijk op diverse locaties in Nederland te vinden. In al onze filialen zijn diverse vloeren van ons ruime assortiment te vinden. Kom dus gerust langs als u de vloer eerst wilt bekijken of als graag nog wat advies wilt over Egger laminaat. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht voor u klaar!

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!