100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC vloeren

PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. De vloeren van polyvinylchloride (PVC) zijn erg geschikt als vloerbedekking. Zeker voor ruimten die in… Lees meer

PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. De vloeren van polyvinylchloride (PVC) zijn erg geschikt als vloerbedekking. Zeker voor ruimten die intensief gebruikt worden, zijn PVC vloeren erg adequaat. Het ijzersterke kunststof is stabiel, sterk en geluiddempend. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging
PVC
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 34,95 per m2 EUR
PVC
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 34,95 per m2 EUR
PVC
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 34,95 per m2 EUR
PVC
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 34,95 per m2 EUR
PVC
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 34,95 per m2 EUR
PVC
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 34,95 per m2 EUR

Bodem prijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

PVC
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 34,95 per m2 EUR
PVC
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 34,95 per m2 EUR
Rustico Rigid
Vanaf € 47,95 per m2 EUR
Rustico Rigid
Vanaf € 47,95 per m2 EUR
Rustico Rigid
Vanaf € 47,95 per m2 EUR
Rustico Rigid
Vanaf € 47,95 per m2 EUR
Rustico Rigid
Vanaf € 47,95 per m2 EUR
Rustico Rigid
Vanaf € 47,95 per m2 EUR
Rustico Rigid
Vanaf € 47,95 per m2 EUR
Rustico Rigid
Vanaf € 47,95 per m2 EUR
PVC
Elemental Dryback Chevron
Vanaf € 44,95 per m2 EUR
PVC
Elemental Dryback Chevron
Vanaf € 44,95 per m2 EUR
PVC
Elemental Dryback Chevron
Vanaf € 44,95 per m2 EUR

Wat zijn PVC vloeren voor vloerbedekking?

PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. Dit materiaal is goedkoop en eenvoudig te bewerken. Een groot verschil ten opzichte van laminaat

Een PVC vloer is ook sterker dan vinyl vloeren. Dit komt omdat PVC een stevige laag heeft terwijl vinyl iets soepeler is. Om die reden wordt het steeds vaker gebruikt ter vervanging van bijvoorbeeld hout en beton. 

Een van de voordelen van PVC is dat het een lange levensduur heeft. Daarnaast zijn deze vloeren tegenwoordig bijna niet te onderscheiden van echt hout. Door de natuurlijke uitstraling kiezen veel mensen tegenwoordig voor deze soort vloerbedekking.

Omdat we bij LaminaatenParket.nl de laagste prijsgarantie hebben zit er altijd wel een goedkope PVC vloer voor jou tussen! Bij ons betaal je nooit teveel. 

PVC vloer erg geschikt als vloerbedekking

De vloeren van polyvinylchloride (PVC) zijn erg geschikt als vloerbedekking. Zeker voor ruimten die intensief gebruikt worden, zijn PVC vloeren erg adequaat. Het ijzersterke kunststof is stabiel, sterk en geluiddempend. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Daarnaast is het vochtbestendig en erg eenvoudig te reinigen. Hierdoor staan PVC vloeren ook wel bekend als vloeren die goed te onderhouden zijn. Dankzij deze voordelen van een PVC vloer kun je deze vloeren tegenkomen bij bedrijven, scholen en andere panden waar de ruimtes intensief gebruikt worden.

Ook zijn vloeren gemaakt van PVC erg geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. 

Variatie in PVC vloeren

Laminaat en Parket heeft een zeer uitgebreid aanbod. Zo zijn er veel diverse soorten PVC vloersystemen waar je een keuze uit kunt maken. Ons aanbod bestaat o.a. uit PVC stroken, PVC visgraat vloeren, PVC in een hongaarse punt en zelfs PVC tegels. Ben je van plan een PVC vloer te kopen en te laten leggen? Dan adviseren wij je om een keer langs te komen voor een gratis en vrijblijvend advies. Onze medewerkers helpen je graag verder op weg. Dit doen ze door je kennis en praktische tips te geven.

Zo is het handig om dit type vloerbedekking alleen te leggen op een vlakke en vooral gladde ondergrond. Als dit niet het geval is, kunnen er namelijk ongelijkheden ontstaan. Dat wil je dat uiteraard voorkomen.

PVC vloersystemen

Zoals eerder vermeld zijn er verschillende soorten PVC vloersystemen. Zo kan de vloer vastgelijmd worden, maar je kunt ook kiezen voor een vloer die geklikt wordt. In tegenstelling tot de PVC vloeren die vastgelijmd worden, wordt de klik PVC vloer zwevend gelegd. Daarom worden PVC vloeren met een kliksysteem regelmatig op een ondervloer gelegd. Die ondervloer vormt een zachte laag tussen de harde ondergrond en de PVC vloer. Overweeg jij een nieuwe vloer van PVC? Dan moet je beslissen welk PVC vloersysteem jouw voorkeur heeft. Uiteraard kunnen wij van LaminaatenParket.nl je hierin adviseren en helpen.

Kwaliteit PVC vloeren van de beste merken

Er zit veel verschil in de kwaliteit tussen alle soorten PVC. Dankzij de grote diversiteit aan PVC vloeren, kent Laminaat en Parket een zeer uitgebreid assortiment. Onze diverse aanbod PVC vloeren bestaat uiteraard alleen uit topmerken, waaronder FlexxFloors, Parador, Ambiant, Tarkett en mFLOR. Hierdoor vindt je altijd wel een PVC vloer die volledig past bij jouw woonwensen.

Ben je op zoek naar een specifiek product of type vloer maar kun je deze zelf niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Bij LaminaatenParket.nl staat klantvriendelijkheid en behulpzaamheid namelijk hoog in het vaandel.

Flexxfloors PVC vloeren

Om een compleet beeld te schetsen bij de eerder genoemde merknamen, zullen wij deze hier kort toelichten. We starten met de vloeren van Flexxfloors. De PVC vloeren van Flexxfloors staan bekend om goede kwaliteit. Het flexibele, sterke kunststof is uitermate geschikt voor alle ruimtes in het huis. Maar dat is niet het enige. Dit merk onderscheidt zich door de eindeloze hoeveelheid creatieve mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te variëren in de manier waarop de PVC vloer gelegd wordt. Daarnaast kun je ook allerlei kleuren en decors met elkaar combineren. Zo heb je met Flexxfloors een PVC vloer die uniek, slijtvast en stil is.

PVC vloeren van Parador

Parador heeft veel populariteit vergaard dankzij het ruime aanbod Click PVC van hoge kwaliteit. De toplagen van deze vloeren zijn zeer slijtvast. Hierdoor blijft een PVC vloer van Parador jarenlang mooi. Daarnaast tonen de gebruikersklassen aan dat de vloeren van dit merk ook in sterke belaste, industriële ruimtes toepasbaar zijn. Dit houdt in dat deze vloeren van Parador ontzettend veel kunnen hebben. Bovendien zijn alle PVC vloeren van dit merk gemakkelijk te combineren met vloerverwarming.

Ambiant vloeren van PVC

Als derde willen wij graag meer informatie geven over de PVC vloeren van Ambiant. Dit merk is al tien jaar lang een bekende naam voor de Nederlandse markt. Hierdoor kent Ambiant een enorm ruim assortiment. Het merk profileert zich daarom ook als merk waarmee iedereen slaagt in het uitzoeken van een passende PVC vloer. Alle vloeren van Ambiant zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar blijven toch betaalbaar. Dat is een enorm voordeel als je een goede, degelijke vloer wilt hebben met een bepaald budget in gedachten.

Tarkett Vinyl PVC vloer

Tarkett staat als vloerbedekking merk bekend om de stevige toplagen. Dankzij deze toplagen staat elke PVC vloer van Tarkett garant voor jarenlang onbezorgd woonplezier. Bovendien heeft dit merk voor iedere ruimte de perfecte oplossing. Laat je daarnaast inspireren door de meest uiteenlopende designs. Van traditionele houtdecors tot spannende patronen, Tarkett heeft het allemaal in het assortiment. De vloer in jouw woning moet uiteraard je persoonlijke smaak weergeven. Met het ruime aanbod Tarkett vloeren gaat dat gegarandeerd lukken.

Vloeren van mFLOR

Tot slot zullen we nog even stilstaan bij het merk mFLOR. Dit merk kent vloeren met innovatieve designs. Bovendien zijn die vloeren verkrijgbaar in verschillende hout- en stenen structuren. De PVC vloeren van mFLOR hebben een hoge slijtvastheid en zijn gemakkelijk te onderhouden. Hierdoor heb je weinig tot geen omkijken naar het bijhouden van deze PVC vloer. Daarnaast is het gehele assortiment van mFLOR PVC vloeren te combineren met vloerverwarming of vloerverkoeling.

PVC vloeren kopen en laten leggen

Als je een keuze hebt kunnen maken uit het ruime aanbod van PVC vloeren, dan moet je tenslotte nog een beslissing nemen. Ga je de vloer zelf leggen? Houd er dan rekening mee dat een PVC vloer leggen op beton, plavuizen of op een houten vloer op een andere manier moet gebeuren. 

Misschien is het een beter idee om de nieuwe vloer te laten leggen? Je kunt in dat geval gebruik maken van de LaminaatenParket.nl legservice. Wij nemen de zorgen dan uit handen en leggen de nieuwe PVC vloer geheel voor jou. Heb je nog vragen over een vloer of kom je er online simpelweg niet uit? Schroom dan niet. Je kunt altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag. 

Daarnaast ben je uiteraard van harte welkom in een van onze filialen. Wij zijn gevestigd in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.