100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Bourgogne

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve vloer met een ambachtelijke uitstraling is de kans g… Lees meer

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve vloer met een ambachtelijke uitstraling is de kans groot dat je uitkomt op de bourgogne vloeren. Deze prachtige massief houten vloer brengt veel voordelen met zich mee. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Bourgogne vloeren

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve vloer met een ambachtelijke uitstraling is de kans groot dat je uitkomt op de bourgogne vloeren. Deze prachtige massief houten vloer brengt veel voordelen met zich mee. Bij LaminaatenParket.nl hebben we een ruim assortiment aan bourgogne vloeren leverbaar in verschillende maten en patronen. Zo zit er altijd een vloer tussen die aansluit bij jouw woonwensen. Alles wat je over dit type vloerbedekking moet weten lees je hier! 

Wat is een bourgogne vloer? 

Een bourgogne vloer is een massief houten vloer die in bijna alle patronen verkrijgbaar is. Een bourgogne parket is verkrijgbaar in bijna alle denkbare houtsoorten en kleuren waardoor er altijd wel eentje tussen zit die aansluit bij jouw woonwensen. Een bourgogne vloer wordt op de traditionele manier gelegd net als tapis vloeren. 


Een bourgogne vloer wordt vaak in een adem genoemd met een tapis vloer ondanks dat deze van elkaar verschillen. Het grootste verschil zit hem namelijk in de breedte van de vloerdelen. Een tapisvloer heeft standaard een breedte van 7 centimeter. Een bourgogne vloerdeel gaat tot een breedte van wel 18 cm breed. 


Wat zijn de voordelen van een bourgogne vloer? 

Een bourgogne vloer brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst is het een ontzettend duurzame vloer die levenslang meegaat. Ook is het ontzettend onderhoudsvriendelijk en houd je de vloer eenvoudig schoon. De vloer kan daarnaast geheel naar wens worden afgewerkt met een hardwax, olie of laklaag. De vloer is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar waardoor bijna denkbaar patroon gelegd kan worden zoals bijvoorbeeld een Hongaarse punt of visgraat. Tot slot is dit type vloerbedekking ideaal te combineren met een eventuele vloerverwarming. 

Wat zijn de nadelen? 

Een van de nadelen van een bourgogne vloer is dat je deze niet zelf kan leggen en altijd door een specialist moet worden gedaan. De houten plank wordt op een ondervloer verlijmd en gespijkerd waardoor de vloer ook niet meegenomen kan worden op het moment dat je gaat verhuizen. 


Wil je meer weten over bourgogne vloeren? Kom dan eens langs bij een van onze LaminaatenParket.nl vestigingen. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van passend advies waardoor jij gegarandeerd naar huis gaat met jouw droomvloer! Een offerte kan altijd vrijblijvend worden opgevraagd, zowel online als bij een van onze showrooms. Hopelijk tot snel bij Laminaat en Parket!