100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat

Een vloer met ongetwijfeld een stijlvolle, moderne én authentieke uitstraling? Dat is donker laminaat van LaminaatenParket.nl! 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Surprise 867 / 3901 Zomer Eik
Vanaf € 15,95 per m2 15.950000000000001 EUR
Ocean+ 8 XL Gyant Xl Warm Brown
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Ocean+ 8 V4 Bloom Light Natural
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR

Donker laminaat bij LaminaatenParket.nl

Een vloer met ongetwijfeld een stijlvolle, moderne én authentieke uitstraling? Dat is donker laminaat van LaminaatenParket! Door de jaren heen wisselen vanzelfsprekend de interieurtrends. Momenteel is de populariteit van zo’n donkere vloer aanzienlijk toegenomen. Waarom? Met donker laminaat kunt u eenvoudig prachtige contrasten realiseren, een natuurlijk look in huis halen en wat warmte toevoegen aan de ruimte. Daarom kunt u bij LaminaatenParket.nl diverse varianten kopen. Hieronder vindt u al ons elegante donkere laminaat. Neem de tijd om alle soorten te bekijken. De donkere vloer van uw dromen zit er namelijk gegarandeerd tussen!

Waarom donker laminaat?

Wanneer u aan een donkere vloer denkt, dan gaan uw gedachten wellicht direct naar een sombere en duistere uitstraling. Het tegendeel kan echter waar zijn. Met prachtig donker laminaat kan de vloer juist een chique look krijgen. Daar komt nog eens bij dat een vloer in een donkere kleur automatisch warmte met zich mee brengt. Ook als u fan bent van een modern uiterlijk kan een donkere vloer de uitkomst voor u zijn. 

Stiekem is donker laminaat dus veelzijdig toe te passen. Daarom beschikt LaminaatenParket.nl over een gevarieerd assortiment. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Zo hebben wij donkere vloeren in diverse kleuren. Voor zwart laminaat, grijs laminaat en bruin laminaat bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien vindt u bij LaminaatenParket.nl voor iedere donkere kleur genoeg vloeren in diverse tinten. Kortom, we hebben een breed spectrum in ons aanbod als het gaat om donker laminaat. Bent u geïnteresseerd? Ontdek zelf ons ruime assortiment! Hieronder is al het beschikbare laminaat in een donkere kleur te bewonderen.

Een vloer draagt tot een bepaalde hoogte bij aan de algehele uitstraling van de kamer. Daarbij zijn diverse aspecten cruciaal voor de sfeer, namelijk de gekozen kleur, structuur en afmetingen. In eerste instantie overweegt u misschien geen donkere vloer, omdat u bang bent dat dit een nadelig effect heeft op de look. Mits u donker laminaat goed combineert met andere elementen kan zo’n vloer juist zeer elegant staan in uw woning. Het is daarom aan te raden om vooraf in kaart te brengen wat voor beleving u wilt realiseren. 

Gaat u voor modern? Dan kan zwart laminaat een goede optie zijn. Wanneer u verliefd bent op een donkere vloer, dan kunt u de vloer vervolgens combineren met andere kleuren om het gewenste resultaat te behalen. Hierdoor ziet het geheel er ineens luxe en stijlvol uit. Dankzij de natuurlijk kleur past donker laminaat namelijk perfect in vrijwel ieder interieur. Dus redenen genoeg om zo’n uitstekende vloer op z’n minst te overwegen!

Uw interieur en laminaat donker

Wanneer u voor laminaat in een donkere kleur gaat, dan is het goed om een aantal zaken in het achterhoofd te houden. Zo kunt u chique contrasten creëren met dit type laminaat. Stelt u donker laminaat samen met lichte wanden? Dan oogt de ruimte breder dan ooit tevoren. Bovendien kunt u een natuurlijke sfeer realiseren met donker laminaat. De donkere kleur komt namelijk ook zo in de natuur voor. 

Hierdoor voelt laminaat in het donker juist warm en natuurlijk aan. Pas echter wel op dat u de donkere vloer niet met te veel andere donkere kleuren combineert. Dan kan het geheel een sombere uitstraling krijgen. Daarom is het verstandig om de kanshebbers eerst met eigen ogen te bekijken voordat u overgaat tot een aankoop. Dan weet u precies wat voor donker laminaat u in huis haalt. Kom bijvoorbeeld gerust langs een van de LaminaatenParket.nl showrooms. Daar kunt u het staaltje op diverse plekken leggen om te zien wat voor effect lichtinval heeft op het donkere laminaat. Bovendien staan onze deskundige medewerkers in de showrooms klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien. Dat is wel zo prettig wanneer u nog twijfelt tussen een paar opties.

Donker laminaat stijladvies

Heeft u besloten de sprong te wagen en is uw keuze gevallen op donker laminaat? Onthoud dan goed dat de vloer prachtig kan zijn, mits u het combineert met de juiste inrichting en stijl. In feite zijn de mogelijkheden alsnog eindeloos. Combineer uw donkere vloer bijvoorbeeld met een prachtig licht tapijt of witte meubels. Daarnaast kan white wash hout een mooie tegenhanger zijn voor donker laminaat

Wilt u eerder donker laminaat kopen, omdat u kleine kinderen of huisdieren heeft? Dan raden wij u aan om niet een vloer met een glanzende afwerking te kopen. Daarop ziet u namelijk alsnog vrij snel elk vuiltje en iedere beschadiging verschijnen. Bij LaminaatenParket.nl zijn er gelukkig diverse soorten donker laminaat verkrijgbaar. Hierdoor is er vast en zeker een variant te vinden die perfect aansluit bij uw voorkeuren én stijlvol staat bij uw interieur. 

Neem gerust de tijd om alle varianten te bekijken in het bovenstaande assortiment. Wilt u graag meer informatie of heeft u een dringende vraag over onze donker laminaat vloeren? Geef ons dan een belletje of open de live chat. U kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.