100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

LaminaatenParket.nl - Van kleine internetwinkel tot marktleider op het gebied van vloeren.

24 april, 2023 · Hoofdcategorie

Hoe garandeert LaminaatenParket.nl de laagste prijsgarantie?

“We hebben voor ieder wat wils, met de laagste prijsgarantie. Hoe zijn wij zo goedkoop? Wij maken scherpe afspraken met fabrikanten en nemen grote hoeveelheden af.” LaminaatenParket.nl is voor vele winkeliers en aannemers de groothandel op het gebied van inkoop.

“Bij ons koopt dus ook de consument het tegen de scherpste tarieven”, aldus manager LaminaatenParket.nl.

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Houten vloeren op maat

Echte houten vloeren worden door LaminaatenParket.nl met de hand op maat gemaakt. Zo kunnen klanten kiezen om hun houten vloeren naar eigen smaak te laten borstelen, lakken of in de olie te zetten en is het zelfs mogelijk een houten vloer zonder plint strak langs het kozijn te laten lopen. Wij geven de klant met plezier de gemaakte stalen mee, om op deze wijze thuis te kunnen bekijken wat de juiste kleur is. Klanten kunnen ook kiezen voor een lamelparket, een toegankelijke variant van een houten vloer. 

“Op het gebied van vloeren kunnen wij aan vrijwel alle wensen voldoen!” 

Door samenwerkingen met fabrieken in Polen en Hongarije kan LaminaatenParket.nl de aller scherpste prijzen en de beste kwaliteit garanderen op het gebied van houten vloeren. 

Andere producten van LaminaatenParket.nl

LaminaatenParket.nl is niet alleen specialist op het gebied van laminaat en houten vloeren. Ook PVC vloeren, uw trap laten plaatsen met laminaat/parket of PVC, visgraat vloeren, een Hongaarse punt of zelfs gordijnen en zonwering zijn verkrijgbaar tegen de scherpste prijzen. LaminaatenParket.nl biedt de beste en snelste service en alle standaard producten zijn altijd uit voorraad leverbaar.

“Doordat we zijn gestart als een internetbedrijf beschikken wij over de nieuwste technologieën daardoor kunnen wij bij de enorme omloopsnelheid de service en prijs super houden!”

20.000 m2
showroom
Grote voorraad,
direct meenemen
Gratis parkeren
Vanaf €250,-
gratis bezorgd
Alle A-merken

Nieuwste trends in vloeren

Uiteraard gaat Laminaatenparket.nl mee met de laatste snufjes op ‘vloermodegebied’. Waterbestendige vloeren, PVC in visgraat patroon, een houten vloer met een onbehandeld look, niets is te gek.

Een vloer kopen is ook vaak een grote uitgave en niet iets wat u zomaar kunt veranderen. Daarom is het van belang dat u goed geïnformeerd bent over welke verschillende vloeren er verkrijgbaar zijn en wat nou eigenlijk de beste oplossing is die bij u, uw interieur en uw wooneisen passen.

De medewerkers van LaminaatenParket.nl staan altijd voor u klaar om deskundig advies te geven en u rond te leiden.

Legservice en gratis bezorging

Ruim 70 parketteurs/stoffeerders rijden stad en land af om de vloeren te leggen. Bij besteding boven de €250,- worden de vloeren gratis thuisbezorgd.

“Heeft u elders een vloer gezien? Kom langs bij één van onze filialen om de laagste prijs te checken!”

Wij hebben maar liefst 8 vestigingen in heel Nederland

LaminaatenParket bij jou in de buurt

Some text...



Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging