100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Merken

Wanneer u een vloer aan gaat schaffen wilt u natuurlijk het scherpste tarief! Laminaatenparket.nl kan u dit aanbieden. Wij hebben de scherpste prijzen PVC, laminaat, houten vloer en visgraat vloeren! 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Floors Laminaat 001
Vanaf € 22,50 per m2 22.5 EUR
Floors Laminaat 003
Vanaf € 22,50 per m2 22.5 EUR
Floors Laminaat 004
Vanaf € 22,50 per m2 22.5 EUR
Floors Laminaat 005
Vanaf € 22,50 per m2 22.5 EUR
Floors Laminaat 002
Vanaf € 22,50 per m2 22.5 EUR
Floors Laminaat 008
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Laminaat 009
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Laminaat 012
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Laminaat 010
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Laminaat 013
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Laminaat 007
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR

Vloeren aanbieding

Om het u nog een stuk makkelijker te maken bevatten sommige aanbiedingen ook nog legservice, het laten leggen van een vloer is vakwerk en het scheelt u ook nog eens veel tijd. Met of zonder v groef, verschillende type gebruiksklasse, bepaalde slijtlaag. We kunnen u alles aanbieden!

PVC vloer aanbieding

Gaat u een PVC vloer kopen? Dan zit u bij Laminaatenparket.nl goed. Wij bieden hoge kwaliteit PVC voor een scherp tarief. Enkele aanbiedingen bestaan uit een PVC vloer inclusief leggen en egaliseren. Er zijn 2 type PVC wanneer het komt op het plaatsen van de vloer. Plak PVC en Klik PVC. Klik PVC wordt hetzelfde gemonteerd als een laminaat vloer. Een plak PVC zal op de vloer geplakt worden. Hierbij is het egaliseren van de vloer noodzakelijk.

Visgraat PVC vloeren

We hebben uiteraard ook een visgraat PVC aanbieding voor u. Deze aanbiedingen bevatten het monteren en egaliseren van de vloer. De aanbiedingen die u bij ons ziet zijn gegarandeerd de laagste prijs!

Laminaat aanbieding

Gaat u laminaat kopen? Wij hebben prachtige aanbiedingen in verschillende soorten kleuren en motieven. Zoekt u een laminaat aanbieding inclusief leggen? Geen probleem. We hebben verschillende aanbiedingen inclusief legservice. Deze laminaat all-in prijs gaat u nergens anders vinden.

Visgraat Laminaat

Een visgraat patroon is een erg populair motief. Een visgraat laminaat is een goed alternatief wanneer u een houten visgraat iets boven budget vindt. We hebben verschillende aanbiedingen omtrent visgraat laminaat.

Houten vloer aanbieding

Niets gaat boven een echte houten vloer. Een massief eiken houten vloer geeft een warme uitstraling. We hebben houten planken, multiplanken, duo planken van verschillende breedtes (18, 22, 26 cm breed).

Houten visgraat vloer

Wilt u voor een mooie, speciale en luxe vloer gaan? Dan is een houten visgraat vloer perfect! We bieden deze aan voor een zeer scherp tarief inclusief legservice.

Zoekt u een bepaalde type PVC, laminaat of een massief houten vloer en staat uw gewenste vloer niet bij de aanbiedingen? U kunt de rest van ons aanbod bekijken op onze website.

Traprenovatie aanbieding

Wanneer u op zoek bent naar een specialist om uw trap te voorzien van nieuwe trapbekleding dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende aanbiedingen op het gebied van traprenovatie. Of u nu kiest voor een houten trap of juist voor een trap met vloerbedekking. Wij kunnen het voor u realiseren. Trapbekleding is uiteraard per persoon of huishouden verschillend. Wij adviseren u graag in onze winkel van passend advies.


Verder kunnen wij u ook uitstekend helpen op het gebied van vinyl traprenovatie, PVC traprenovatie en marmoleum traprenovatie.

Mocht u meer informatie willen over onze aanbiedingen of wilt u advies inwinnen bij een van onze medewerkers? Dan nodigen wij u graag uit in een van onze vestigingen. Hier kunnen wij alle acties nogmaals toelichten en kunt u uw gewenste vloer met eigen ogen bezichtigen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via: 070 347 35 77

We helpen je graag in een van onze vestigingen. Tot snel!

**prijzen van aanbiedingen en eventuele typfouten kunnen niet als geldig beschouwd worden