100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Visgraat vloeren

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer in een specifiek legpatroon dan ben je ongetwijfeld … Lees meer

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer in een specifiek legpatroon dan ben je ongetwijfeld al het visgraat patroon tegengekomen. Het is een van de belangrijkste woontrends van de afgelopen jaren. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Firmfit Visgraat (Dryback)
Vanaf € 41,95 per m2 41.95 EUR
Rigid Rios
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Roots Herringbone EIR
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floer Visgraat Laminaat
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
TFD
Hungarian Point
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Solidfloor Herringbone
Vanaf € 96,58 per m2 96.58 EUR
Dryback-V
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR
Solidfloor Herringbone
Vanaf € 96,58 per m2 96.58 EUR
TFD
Ossis 0.7
Vanaf € 50,95 per m2 50.95 EUR
TFD
Style 3.0
Vanaf € 38,95 per m2 38.95 EUR
TFD
Style 3.0
Vanaf € 38,95 per m2 38.95 EUR

Visgraat vloer zwart bij LaminaatenParket.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer in een specifiek legpatroon dan ben je ongetwijfeld al het visgraat patroon tegengekomen. Het is een van de belangrijkste woontrends van de afgelopen jaren. Waar de visgraat vloeren vroeger alleen in herenhuizen werden gelegd zijn ze hedendaags zeer toegankelijk. Dit komt mede door het grote aanbod aan materialen, kleuren en breedtes. Ook bij LaminaatenParket.nl hebben we een breed assortiment aan visgraat vloeren. Zo hebben we bij LaminaatenParket.nl een ruime keuzen aan verschillende kleuren. Of je nu zoekt naar een lichte visgraat vloer of juist een zwarte: bij LaminaatenParket.nl is er heel veel mogelijk. 


Een visgraat patroon is een specifiek legpatroon. Een visgraatpatroon wordt bewerkstelligd door planken loodrecht, in een hoek van 90 graden, aan elkaar te leggen. Dit zorgt uiteindelijk voor het iconische legpatroon. Het is niet voor niets dat visgraat vloeren zo populair zijn: ze hebben een prachtige luxe uitstraling, stralen rust uit en kunnen de ruimte optisch beïnvloeden. Een visgraat vloer past daarnaast in ontzettend veel woonstijlen en interieurs. 

Zwarte visgraat vloer

De kleur van de visgraat vloer is ontzettend belangrijk. De kleur bepaald namelijk grotendeels welke uitstraling de woning krijgt. Een visgraat vloer zwart is bijvoorbeeld een goede basis voor verschillende interieurstijlen. Zo past een zwarte visgraat goed in combinatie met lichte meubels. Ook gaat een zwarte visgraat vloer erg goed samen met hout accenten. Dit geeft de woning een natuurlijke en zeer chique uitstraling. Het nadeel van een zwarte visgraat vloer is dat donkere vloeren ruimtes optisch kleiner laten lijken. Laat je inspireren in een van onze LaminaatenParket.nl showrooms! 


Van dit specifieke legpatroon zijn er verschillende materialen waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een echte houten vloer, PVC vloer of multiplank. Ieder type vloerbedekking heeft zo zijn eigen voordelen. De keuze is niet makkelijk gemaakt. We raden bij LaminaatenParket.nl dan ook aan de specificaties van de vloer erbij te pakken om de keuze te maken. Bepaal je keuze op basis van de prijs, hoe de vloer onderhouden moet worden en welke voor-en nadelen horen bij de verschillende materialen. Bij LaminaatenParket.nl staan we uiteraard voor je klaar om je te voorzien van passend advies. 


Het leggen van een visgraat vloer is erg specifiek. Je kunt de vloer uiteraard zelf leggen maar ook gebruik maken van de professionele legservice van LaminaatenParket.nl.


Hout is een natuurproduct en moet worden behandeld. De behandeling bepaald de uiteindelijke uitstraling van de vloer. Ook bepaald de behandeling hoe de vloer in de toekomst onderhouden moet worden. 


Wij begrijpen dat door het enorme aanbod en de eindeloze mogelijkheden de keuze niet gemakkelijk te maken is. In onze LaminaatenParket.nl showrooms kun je de vloeren komen bekijken.