100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn in heel erg veel kleuren verkrijgbaar, waaronder een grijze visgraat vloer. 

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Rigid Rios Segura
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Rigid Rios Ebro
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Pure Classico Line Chopin
Vanaf € 80,94 per m2 80.94 EUR
LS Beton Visgraat 55 1125
Vanaf € 31,95 per m2 31.95 EUR
Dryback-V VE40
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR
Lindura HS500 Eik classic greige 8931
Vanaf € 109,95 per m2 109.95 EUR

Visgraat vloer grijs

Ontdek de veelzijdigheid van onze visgraat vloeren in verschillende kleuren, nu ook beschikbaar in eigentijds grijs. Hoewel de realistische houtlook visgraat vloeren vaak de voorkeur hebben, bieden wij een moderne touch met onze grijze visgraat vloeren. Met jouw nieuwe vloer heb jij een unieke prachtige vloer! 

Waarom kiezen voor een grijze visgraat vloer?

De populariteit van visgraat vloeren groeit, vooral de lichte visgraat vloeren, maar de keuze voor een grijs visgraat patroon komt minder vaak voor. Onterecht, want grijze vloeren brengen veel voordelen met zich mee en geven een eigentijdse uitstraling aan je ruimte. Ontdek ons assortiment in laminaat, echt hout of pvc vloer, waarbij een grijze tint een moderne sfeer toevoegt aan elke kamer.

Kenmerken van een grijze visgraat vloer

De grijze visgraat vloer valt op door het opvallende visgraatpatroon, de natuurlijke textuur van hoogwaardige houtsoorten, en zorgvuldig gekozen grijstinten. Het patroon, waarbij de planken elkaar loodrecht kruisen, creëert niet alleen een opvallende uitstraling maar geeft ook een ruimtelijk gevoel. De optische effecten vergroten de illusie van ruimte, wat ideaal is voor kleinere kamers. De veelzijdigheid van de grijze visgraat vloer past naadloos bij verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Past een grijze visgraat vloer bij jouw ruimte?

De keuze voor een grijze visgraat vloer hangt af van factoren zoals de grootte van de kamer, meubelen, en de functie van de ruimte. Ben jij op zoek naar een laminaat visgraat vloer voor in jouw woonkamer? Kijk dan goed naar de plint selectie. Of je nu gaat voor pvc visgraat in het grijs of grijze houten vloeren, de eigentijdse kleur kan worden benadrukt met zorgvuldig geselecteerde plinten, banden en biezen. In combinatie met een houten vloer komen de grijze nuances nog meer naar voren. Voor advies staan wij klaar in onze showroom.

Zelf leggen of professionele installatie?

Het zelf leggen van een visgraat vloer kan een uitdagende, maar lonende taak zijn. Afhankelijk van het materiaal, zoals een grijze plak pvc vloer, een eiken pvc vloer of laminaat, vergt het leggen verschillende benaderingen. Overweeg je professionele installatie? Ontdek onze installatieservice op de website. Met vakmanschap maximaliseren wij de levensduur van je vloer en minimaliseren we risico's. De vloeren zijn te bestellen in hele pakken op onze website, inclusief lijm en andere benodigdheden. 

Onderhoud van je grijze visgraat vloer: afhankelijk of het pvc visgraat is, laminaat of hout. 

Essentieel voor het behoud van de prachtige uitstraling is het juiste onderhoud. Het gemak is afhankelijk van het type vloer, zoals parket, grijs eiken, pvc visgraat of tegels. Bezoek onze showroom voor onderhoudsmiddelen en persoonlijk advies om je vloer in optimale conditie te houden.

Voordelen van grijze visgraat vloeren 

De voordelen van een grijze visgraat vloer zijn divers. Naast de stijlvolle en tijdloze uitstraling kan het visgraatpatroon de ruimte visueel vergroten, wat met name gunstig is in kleinere kamers. Ontdek de veelzijdigheid, duurzaamheid en de mogelijkheid om te combineren met andere kleuren en stijlen. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de prachtige wereld van grijze visgraat vloeren.

Wist je dat bijna elk vloertype en dus ook bij deze vloer vloerverwarming mogelijk is? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina. 

Wij adviseren jou graag in de winkel hoe deze vloer te onderhouden vlekken en krassen de baas te worden. Meer klanten komen gratis langs voor advies over dikte, cm, lijm, ondergrond, toplaag en ga zo maar door. 

Op zoek naar traprenovaties? Kijk op de website of maak een afspraak bij ons in de winkel en dan komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.