100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn in heel erg veel kleuren verkrijgbaar, waaronder een grijze visgraat vloer. 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Rigid Rios Segura
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Rigid Rios Ebro
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
LS Beton Visgraat 55 1125
Vanaf € 31,95 per m2 31.95 EUR
LS Visgraat Klein 55 6686
Vanaf € 32,95 per m2 32.95 EUR
TFD
Hungarian Point 1638
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Dryback-V VE40
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR
Pure Classico Line Chopin
Vanaf € 80,94 per m2 80.94 EUR
Lindura HS500 Eik classic greige 8931
Vanaf € 109,95 per m2 109.95 EUR

Visgraat vloer grijs bij LaminaatenParket.nl


Als je de woontrends van de afgelopen jaren een beetje hebt gevolgd heb je vast en zeker gehoord van het legpatroon visgraat. Visgraat vloeren zijn de laatste jaren immens populair geworden en dat is uiteraard niet zonder reden. Dit specifieke legpatroon past immers in heel erg veel woonsituaties en geeft de woning een ongeëvenaarde, luxe uitstraling. Bij LaminaatenParket.nl beschikken we over een ruim assortiment aan visgraat vloeren. Visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende type vloer, kleuren, maten en diktes. Ook kan deze op verschillende manieren worden behandeld waardoor deze bijna geheel naar wens verkrijgbaar zijn. Je leest er hier alles over. 

Een visgraat vloer wordt gelegd volgens een specifiek legpatroon. Om het visgraat patroon te bewerkstelligen worden planken loodrecht aan elkaar gelegd. Door de planken in een hoek van 90 graden te leggen ontstaat uiteindelijk het inmiddels bekende patroon. Vroeger werden visgraat vloeren enkel gelegd in herenhuizen. Hedendaags zijn ze een stuk toegankelijker geworden waardoor iedereen kan genieten van zo’n schitterende vloer. 

Visgraat vloeren zijn in heel erg veel kleuren verkrijgbaar, waaronder een grijze visgraat vloer. Een visgraat vloer grijs is een lichte vloer. Het grote voordeel van een grijze visgraat vloer is dat deze de ruimte optisch groter laat lijken. Dit maakt een grijze visgraat vloer ideaal in kleinere ruimtes. Een nadeel van een grijze visgraat vloer is dat vlekken en viezigheid snel zichtbaar zijn waardoor de vloer snel vies oogt. Heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is een lichte visgraat vloer misschien niet de meest ideale keuze. Daarentegen is de neutrale grijze visgraat vloer goed te combineren in verschillende woonstijlen en interieurs. Dit in combinatie met de chique look van het visgraat patroon geeft de woning een rustige uitstraling. 


Grijze visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor echte houten visgraat, een PVC vloer of een multiplank. Elk type heeft zo zijn eigen voordelen. Wanneer je het lastig vindt om te kiezen tussen de verschillende materialen is het verstandig de specificaties erbij te pakken. Zo kun je gemakkelijk bepalen of de vloer aansluit bij de wensen die jij hebt. Een visgraat vloer is daarnaast verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Dit maakt de keuze voor de ideale vloer niet makkelijk. Bij LaminaatenParket.nl staan we graag voor je klaar om je te voorzien van advies. Of je nu vragen hebt over het materiaal, de prijs of de kleur? Onze deskundige medewerkers staan graag voor je klaar om je te helpen. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers in de showroom of online via onze website. 


Als een vloer gelegd wordt moet deze worden behandeld. Een vloer kan op meerdere manieren worden behandeld. Elke behandeling geeft weer een andere uitstraling aan de vloer. Ook bepaald de behandeling hoe de vloer onderhouden moet worden. 


Het leggen van een visgraat vloer komt erg nauw. Bij LaminaatenParket.nl beschikken we over een legservice om dit voor je uit handen te nemen. Zo heb je binnen een mum van tijd een prachtige visgraat vloer liggen. 


Wil je meer weten over bijvoorbeeld de visgraat vloer grijs? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.