100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Visgraat vloeren

Als je opzoek bent naar een vloer met een traditioneel maar ook tijdloos patroon dan is een visgraat vloer de geschikte keus. 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Cite Reims
Vanaf € 39,88 per m2 39.88 EUR
Cite Rennes
Vanaf € 39,88 per m2 39.88 EUR
Cite Lille
Vanaf € 39,88 per m2 39.88 EUR
Cite Nantes
Vanaf € 39,88 per m2 39.88 EUR
Ambitieus Dryback Visgraat Boterkoek
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Ambitieus Dryback Visgraat Honing
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Ambitieus Dryback Visgraat Pepermunt
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR

Visgraat vloer licht


Als je opzoek bent naar een vloer met een traditioneel maar ook tijdloos patroon dan is een visgraat vloer de geschikte keus. Bij LaminaatenParket.nl hebben we een breed aanbod aan visgraatvloeren. We hebben verschillende mooie, lichte kleuren en je kunt ook zelf kiezen hoe de vloer wordt afgewerkt. Zo heb je zeker een visgraat vloer die aan jouw wensen voldoet. 

Wat is een visgraat vloer?

Bij een visgraat vloer worden de planken loodrecht op elkaar gelegd. Door deze stap te herhalen ontstaat er een visgraatpatroon. Vroeger werd deze vloer veel gebruikt in herenhuizen waardoor het hedendaags ook nog steeds een luxe imago heeft. 

Als je kiest voor een visgraat vloer dan moeten er nog een aantal keuzes gemaakt worden. Zo kun je zowel een echte houten vloer in het visgraatpatroon laten leggen maar kun je ook kiezen voor een laminaatvloer, PVC vloer of zelfs klik PVC. Het is allemaal mogelijk en er is voor elke ruimte wel een geschikte variant. Naast het kiezen van het materiaal kan er ook nog worden gekeken naar de kleur en afwerking. 

Waarom kiezen voor een lichte visgraat vloer? 

Met een lichte vloer creëer je een frisse en openlijke sfeer in je woning. Het grote voordeel aan een lichte vloer is dat het in combinatie kan met vrijwel ieder interieur. Een ruimte waarin een lichte vloer is gelegd oogt over het algemeen ruimtelijker. Daardoor is verstandig om in kleine ruimtes een lichte vloer te leggen. Daarnaast is een lichte vloer populair geworden omdat het rust en kalmte uitstraalt. Dat vinden de meeste mensen belangrijk in ruimtes zoals de eetkamer en woonkamer waarin we gasten ontvangen. In de combinatie met het populaire visgraatpatroon geef je een smaakvolle combinatie aan jouw nieuwe vloer. 


De lichte kleur vloer kun je dus op veel verschillende manieren combineren. De meeste lichte vloeren zijn meestal niet écht wit en kunnen daarom ook prima gecombineerd worden met witte muren. Je kunt ook natuurlijke materialen toevoegen zodat de houttint wat meer geaccentueerd wordt. Met donkere meubels zorg je voor een groter contrast wat ook voor een chic effect kan zorgen. In onze showrooms kunnen we je voorzien van de juiste stijltips. 


Een lichte visgraat vloer bij LaminaatenParket.nl

Bij LaminaatenParket.nl hebben we een uitgebreid assortiment in lichte vloeren. We kunnen de vloer zo afwerken dat die voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. Hierboven kun je alle mogelijkheden bekijken. 

Het leggen van een visgraatpatroon is iets wat best wat moeite en tijd kost omdat het erg precies moet gebeuren. We kunnen ons voorstellen dat je ervoor wilt kiezen dit niet zelf te doen. In dat geval kun je gebruik maken van onze deskundige legservice. Zij kunnen de vloer voor een voordelige prijs voor je leggen zodat jij snel kan genieten van de nieuwe vloer. 


Als je nog meer informatie wilt over de lichte visgraat vloeren kun je online contact met ons opnemen of ben je van harte welkom om langs te komen in een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.