100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Visgraat vloeren

Een visgraat vloer in de badkamer kan de badkamer een ontzettend chique uitstraling geven.

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Floors PVC Klik Visgraat 023
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 021
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 057
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 055
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 053
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 051
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 049
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 047
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 045
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 043
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 041
Vanaf € 37,40 per m2 37.4 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 039
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 037
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 035
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 033
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 029
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 027
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 059
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR

Visgraat badkamer

Een visgraat vloer in de badkamer kan de badkamer een ontzettend chique uitstraling geven. Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een nieuwe vloer in de badkamer wilt. Zo moet de vloer vocht- en waterbestendig zijn en eventueel in combinatie met vloerverwarming gelegd kunnen worden. 

Bij LaminaatenParket.nl kunnen we je daar vanzelfsprekend mee helpen. We hebben een breed assortiment aan visgraat vloeren die ook geschikt zijn voor in vochtige ruimtes. Je leest hier alles over een visgraatpatroon in de badkamer. 

Wat is een visgraat vloer? 

Een visgraat vloer is een vloer waarbij de planken gelegd worden in een specifiek legpatroon. De planken worden loodrecht op elkaar gelegd in een hoek van 90 graden. Dit zorgt voor het iconische patroon. Het verschil met bijvoorbeeld een Hongaarse punt is dat bij dit legpatroon de planken gelegd worden in een hoek van 45 tot 60 graden. 

Visgraat vloeren zijn er in verschillende type vloerbedekking verkrijgbaar zoals een houten vloer, laminaat, parket, PVC en visgraat tegels. Niet ieder type vloerbedekking is geschikt om in een vochtige ruimte zoals een badkamer te leggen. 

Een PVC vloer is gemaakt van kunststof en is houtvrij. Dit maakt PVC een geschikte keuze in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Ook een laminaatvloer is zeer geschikt in vochtige ruimtes zoals een badkamer. 

Zowel PVC vloeren als laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in een visgraat. Beide vloeren hebben verschillende voor- en nadelen. Bij LaminaatenParket.nl raden we altijd aan de specificaties van de verschillende vloeren erbij te pakken. Zo kun je het beste bepalen welke type vloerbedekking het beste past bij jouw woonwensen. 

Waarom een visgraat vloer in de badkamer? 

Een visgraat patroon is een van de meest populaire legpatronen en bij LaminaatenParket.nl begrijpen we wel waarom. Een visgraat patroon geeft de ruimte een luxe en chique uitstraling. Het is niet voor niets dat vroeger visgraat vloeren enkel gelegd werden in herenhuizen. Tegenwoordig zien wij visgraat vloeren vooral terug in de woonkamer en keuken. 

Toch past een visgraatpatroon niet in elke ruimte. Heb je bijvoorbeeld een kleine badkamer? Dan kan een visgraat patroon er juist voor zorgen dat de ruimte optisch kleiner lijkt. Ook als je veel verschillende hoeken in de badkamer hebt, is een visgraat vloer wellicht niet de beste keuze. Dit kan namelijk voor veel onrust zorgen in de ruimte. Heb je een ruime, open badkamer? Dan kan een visgraat vloer een echte eyecatcher zijn. 

Verschillende kleuren visgraat vloeren in de badkamer

De keuze van de kleur van een visgraat vloer kan de sfeer van een badkamer aanzienlijk beïnvloeden, waarbij lichtbruin en houttinten bijzonder populair zijn voor het creëren van een warme en uitnodigende ruimte. Lichte of houtlook visgraat vloeren brengen een natuurlijke, zachte sfeer in de badkamer, waardoor de ruimte groter en lichter lijkt.

Visgraat vloer in de badkamer leggen 

Een visgraat vloer leggen is een specifiek proces. Dit kun je uiteraard zelf doen maar je kan ook gebruiken maken van de professionele legservice van LaminaatenParket.nl. Zo wordt de vloer in een handomdraai vakkundig voor je gelegd. 

Het kiezen van waterbestendig materiaal zoals visgraat tegels, visgraat PVC of speciaal behandeld hout is cruciaal om te zorgen dat de vloer bestand is tegen de vochtige omgeving van een badkamer. Een zorgvuldige planning en nauwkeurige uitvoering zijn essentieel, aangezien het patroon symmetrie en precisie vereist om de gewenste visuele impact te bereiken. De installatie kan complexer zijn dan die van een standaardvloer, maar het eindresultaat is een stijlvolle en duurzame oppervlakte die de uitstraling van elke badkamer naar een hoger niveau tilt.

Bekijk onze blog voor meer informatie hoe je een visgraat vloer in de badkamer kunt leggen.

Badkamer visgraat vloer kopen bij LaminaatenParket.nl

Wil je meer weten over een visgraat vloer in de badkamer? Kom dan eens lang bij onze showroom en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Zij kunnen ook op basis van jouw wensen bepalen welke type vloer het beste aansluit. Zo loop jij straks weg met jouw droomvloer! Je kunt via onze website alvast een kijkje nemen in het ruime assortiment aan visgraat vloeren. Een offerte opvragen kan altijd vrijblijvend via onze website, telefonisch of bij een van onze showrooms. Je vindt onze vestigingen door heel Nederland