100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Visgraat vloeren

Het iconische patroon is erg toegankelijk omdat past in verschillende ruimtes, woonstijlen en interieuren. Het geeft de ruimte een chique, onovertroffen uitstraling. Het legpatroon kan ruimtes optisch groter laten lijken.

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Visgraat vloer white wash bij LaminaatenParket.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer in een specifiek legpatroon dan ben je ongetwijfeld de visgraat vloer tegengekomen. Het visgraat patroon is razend populair en bij LaminaatenParket.nl begrijpen we erg goed waarom. Een visgraat patroon werd vroeger alleen in herenhuizen gelegd maar inmiddels kan iedereen genieten van dat fantastische legpatroon. Bij LaminaatenParket.nl hebben we een ruim assortiment aan visgraat vloeren, in verschillende soorten en maten waar de afwerking nog naar wens kan worden gekozen. Een van deze afwerkingen is de white wash. Je leest er hier alles over! 

Het is een van de grootste trends in de vloerbedekking: een visgraat vloer. De visgraat is een specifiek legpatroon. Een een visgraat patroon te leggen worden de planken loodrecht aan elkaar gelegd in een hoek van 90 graden. Dit zorgt uiteindelijk voor het iconische patroon. Een visgraat vloer is in veel verschillende type vloeren verkrijgbaar. Zo is visgraat verkrijgbaar als pvc vloer, een houten vloer of laminaat. Zo kies je een visgraat vloer die geheel aansluit bij jouw woonwensen. 


White wash visgraat

Het iconische patroon is erg toegankelijk omdat past in verschillende ruimtes, woonstijlen en interieuren. Het geeft de ruimte een chique, onovertroffen uitstraling. Het legpatroon kan ruimtes optisch groter laten lijken. Door het ruime assortiment aan kleuren en maten past er altijd een vloer die aansluit bij jouw woning. 


Een visgraat vloer white wash is zo’n voorbeeld. Een white wash vloer kan de ruimte een frisse, matte en verweerde uitstraling. Om een vloer een white wash uitstraling te geven wordt deze eerst geschuurd. Dit wordt gedaan om eventuele oude laklagen te verwijderen. Na het schuren wordt de vloer vet- en stofvrij gemaakt. Als dit is gedaan, wordt de white wash olie aangebracht. Deze olie zorgt ervoor dat de originele houtkleur de white wash uitstraling krijgt. Dit moet drogen en kan meerdere malen worden herhaald totdat het gewenste white wash effect is behaald. De vloer wordt daarna behandeld met een hard wax olie. Een visgraat white wash vloer geeft de woning de chique uitstraling van het visgraat patroon en de matte, verouderde look van de white wash. Het verouderde effect van de white wash past ontzettend goed bij het iconische visgraat patroon. Een white wash kan vanzelfsprekend worden aangebracht op een nieuwe vloer maar kan ook worden gedaan op een bestaande vloer. Voor de mogelijkheden van een white wash vloer kun je contact opnemen met ons. Onze medewerkers voorzien je graag van passend advies. 


Het leggen van een visgraat vloer is een zeer specifiek proces. De planken worden in een specifiek patroon gelegd. Bij LaminaatenParket.nl beschikken we over een vakkundige legservice waarmee we deze tijdrovende klus voor je uit handen kunnen nemen. 


Een offerte vraag je bij LaminaatenParket.nl altijd vrijblijvend aan. Dit kan via onze website, telefonisch of bij een van onze vestigingen. Wil je alle mogelijkheden van een visgraat white wash vloer bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.