LaminaatenParket.nl fotowedstrijd

laminaatenparket.nl aktie#laminaatenparket

Maak kans op een Fashioncheque t.w.v. €250,-

 

Heb je pas een nieuwe vloer en ben je trots op het resultaat? Doe dan mee aan de LaminaatenParket.nl fotowedstrijd en deel jouw mooiste, leukste of meest inspirerende foto van jouw vloer op Instagram met hashtag #laminaatenparket of mail de foto naar marketing@laminaatenparket.nl.

Elke maand kiest onze professionele jury de allermooiste foto en wordt de winnaar beloond met een fashioncheque t.w.v. €250.

Bekijk hieronder onze tips voor het maken van de perfecte Instagram foto.

Wie kan er meedoen? Iedereen.

aktie4

100% Cashback op uw schoonmaakset!

 

Heb je onlangs een vloer gekocht bij LaminaatenParket.nl dan ben je altijd al een winnaar. Deel 3 foto’s van jouw nieuwe vloer en ontvang 100% cashback op een schoonmaakset t.w.v. €50 voor laminaat, €75 voor PVC & €100 voor houten vloeren.

Hoe werkt het? Stuur jouw foto naar ons via mail (marketing@laminaatenparket.nl), WhatsApp (06-15051678) Instagram of Facebook met orderID. U ontvangt de kosten van de schoonmaakset retour!

Spelregels:

  • 3 foto’s
  • Speel met daglicht
  • Kwalitatief goede foto’s
  • Let op uw Facebook & Instagram moeten openbaar staan

 

Wie kan er meedoen? Iedereen die de afgelopen 4 maanden een vloer heeft gekocht bij laminaatenparket.nl (gerekend vanaf aflever- of legdatum).

Tips voor de perfecte Instagram foto

Om mee te doen aan onze wedstrijd hoef je geen professionele fotograaf te zijn en een dure camera is ook niet nodig. Een aantal tips van onze jury:

 

Wees creatief

tips voor een perfecte instagram fotoGrappig, mooi, vreemd, alles mag. Hoe is jouw vloer anders dan andere?

Inspireer

Is jouw vloer de nieuwe trendsetter of is hij gewoon ongelooflijk mooi. Laat jouw vloer een voorbeeld zijn voor anderen.

Have fun!

Heb je plezier van je nieuwe vloer? Vuile hondenpoten of kinderen met rolschaatsen, laat ons zien hoe jouw nieuwe vloer gebruikt wordt.

Bekendmaking van de winnaars.

De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Elke maand maken we de winnaar bekend op onze nieuwspagina en op social media.