100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Floorify

Floorify is een vloeren merk uit België wat zich specialiseert in PVC vloeren. De rigide PVC vloeren geven een warme en subtiele speelsheid in elke… Lees meer

Floorify is een vloeren merk uit België wat zich specialiseert in PVC vloeren. De rigide PVC vloeren geven een warme en subtiele speelsheid in elke woning. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Floors Breed Laminaat
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Breed Laminaat
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Floors Breed Laminaat
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Breed Laminaat
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Breed Laminaat
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Breed Laminaat
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Breed Laminaat
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors Breed Laminaat
Vanaf € 25,50 per m2 25.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 023
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 021
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors Visgraat Laminaat
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Floors Visgraat Laminaat
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Floors Visgraat Laminaat
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Floors PVC Klik 060
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 057
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik 056
Vanaf € 47,50 per m2 47.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 055
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR

Floorify vloeren, de beste opties!

Floorify is een vloeren merk uit België wat zich specialiseert in PVC vloeren. De rigide PVC vloeren geven een warme en subtiele speelsheid in elke woning. Het merk biedt zowel rechte planken als een mooi visgraat motief.

Design


De kleuren en afwerking van de Floorify rigide vinyl vloeren zijn mat en natuurlijk. Er wordt niet gekozen voor koude tinten of onnatuurlijke kleuren. Dit zorgt ervoor dat je een huis makkelijk gezellig en sfeervol inricht. 

Floorify PVC stroken 


De klik PVC stroken beschikken over een mooie matte en natuurlijke uitstraling. Hiermee krijg je een gezellige en sfeervolle ruimte zonder veel onnodige toevoegingen. 
Tegenwoordig wordt de keuze voor klik PVC steeds meer gemaakt. Dit komt omdat deze vloeren gemakkelijk zelf te plaatsen zijn en de installatie bijna gelijk is aan dat van een laminaat vloer. Let wel op, er kan een specifieke ondervloer nodig zijn wanneer je aan een 10 DB regeling gebonden bent. Vaak komt dit voor in appartementen of bovenwoningen.

Floorify Visgraat vloeren


Visgraat vloeren blijven enorm populair. De vloertrend uit de chique herenhuizen zijn steeds meer in andere woningen terug te vinden. Ten opzichte van een rechte plank is een visgraat motief moeilijker om zelf te installeren. Gelukkig beschikt LaminaatenParket.nl over professionele, eigen leggers en komen wij graag de nieuwe vloer bij je thuis installeren.

Alternatieve Klik PVC vloeren 


Wil je graag een nieuwe vloer aanschaffen en ben je op zoek naar een vloer gelijk aan de Floorify vloeren? LaminaatenParket.nl heeft de beste alternatieven voor je samengesteld. Deze vloeren zijn ook eenvoudig zelf te leggen door een makkelijk kliksysteem. Daarnaast zijn ze krasvast, beschikken over vele kleurmogelijkheden en kunnen gelegd worden in verschillende patronen.

PVC Stroken


Toch de vloer zelf plaatsen en wilt u daarvoor een gebruiksvriendelijk alternatief? Hier komen de beste keuzes vanuit LaminaatenParket.nl. 
Wanneer de keuze uitgaat naar een stroken motief, adviseren we de Ambitieus Klik Riante Plank van Douwes Dekker. Deze vloeren hebben een mooie matte afwerking, zijn watervast, krasbestendig en eenvoudig zelf te monteren. Hieronder een selectie rechte planken in een subtiele kleur.

Mocht je toch liever voor een plak PVC vloer gaan? Dan zijn de Inspiration 55 XXL van Tarkett een goede aanrader. Deze vloeren zijn niet alleen vriendelijk geprijsd maar beschikken net als de Douwes Dekker over prachtige matte designs.

Visgraat PVC 


Ga je voor een prachtig visgraat motief? Dan adviseren we de mooie designs van Douwes Dekker. Het fijne hieraan is dat deze kleuren gelijk zijn aan bovenstaande PVC stroken van Douwes Dekker. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de keuze voor verschillende patronen in een woning maken.

Dit geldt ook voor de verlijmde optie visgraat PVC. Zowel de plak PVC stroken als plak PVC visgraat zijn in dezelfde kleuren te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld in je slaapkamer mooie planken neerleggen terwijl je in de woonkamer voor een moderne visgraat gaat. Zo kun je elke ruimte gezellig maken met een eigen design.

Betonlook klik PVC 


Naast alle houtlook vloeren is er ook nog een optie voor mooie klik PVC vloeren met een betonlook. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een betonlook vloer adviseren we de Ceratouch Stone van Coretec. Deze vloeren zijn net zoals de andere bovenstaande klik PVC vloeren makkelijk zelf te installeren en bevatten een mooie matte afwerking.

Dus ben je op zoek naar mooie klik PVC stroken of visgraat dan zijn bovenstaande keuzes het beste alternatief voor Floorify!

Voordelen van de aanbevolen Klik PVC van LaminaatenParket.nl

Eenvoudig zelf te installeren, door de eenvoudige klik verbinding is de installatie gelijk aan dat van een laminaat vloer.

Egaliseren van de vloer vaak niet nodig. Let wel op dit verschilt natuurlijk per ruimte en ondergrond.

Keuzemogelijkheden genoeg! Er zijn onwijs veel matte, natuurlijke designs in zowel visgraat en stroken.

Stalen aanwezig in de winkel. Wil je graag de vloeren in het echt bekijken en eventueel bij je huidige interieur houden? Geen probleem, Deze vloeren zijn in alle vestigingen te bekijken.

Krasvast, waterbestendig en snelle legservice. Mocht je het liever niet zelf monteren? Geen probleem wij hebben snel eigen leggers tot onze beschikking.

Service en advies, LaminaatenParket.nl ondersteund je tijdens je aankoop van A tot Z!

Wist je dat dit alles voor de laagste prijs vindbaar is bij LaminaatenParket.nl? Zowel online als in de winkels! Bezoek snel een van onze vestigingen.