100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Aanbieding

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging

Houten vloeren bij LaminaatenParket.nl 

De houten vloer is een echte klassieker. Met een houten vloer haal je een echte authentieke vloer in huis. Een houten vloer is een natuurproduct en is dus altijd uniek. Een houten vloer heeft erg veel voordelen maar brengen ook een aantal nadelen met zich mee. Voor veel klanten wegen de voordelen van de houten vloer echter op tegen de nadelen. Onze houten vloeren bij LaminaatenParket.nl zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de beste houtsoorten. Daarnaast hebben we bij LaminaatenParket.nl een breed assortiment aan houten vloeren, van een lichte tot aan een donkere vloer waardoor er altijd wel een houten vloer tussen zit die past bij jouw woonwensen.  


Een houten vloer brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een houten vloer erg duurzaam. Een massief eiken vloer gaat bijvoorbeeld jarenlang mee als deze goed onderhouden wordt. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor een Europees eiken vloer. Zelfs bij intensief gebruik kun je jarenlang plezier hebben van een houten vloer. Door de natuurlijke uitstraling is een houten vloer ook tijdloos en geeft het de woning een huiselijke, knusse sfeer. Doordat een houten vloer een natuurproduct is, weet je zeker dat je een unieke vloer in huis haalt! 


Een houten vloer kan op meerdere manieren behandeld worden. Hieronder zetten we op een rijtje hoe je de verschillende behandelingen onderhoudt. 


Gewaxte houten vloer

Een gewaxte houten vloer dient 1x per maand gedweild te worden. Daarnaast een grondige reiniging en een nieuwe waxlaag om de 4 jaar. Een gewaxte houten vloer is 4 tot 8 uur vlekbestendig. 


Gelakte houten vloer

Ook een gelakte houten vloer dweil je een keer per maand. Om de 10 tot 15 jaar moet de vloer geschuurd of gepolijst worden en een nieuwe laklaag aangebracht worden. Een gelakte houten vloer is ontzettend vlekbestendig. Cola, koffie of wijnvlekken kan je gerust een nachtje laten liggen. Vervolgens dep je de vlekken met een droge of vochtige doek.  


Geoliede houten vloeren

Deze dweil je een keer per maand en om de negen maanden breng je onderhoudsolie aan op de vloer. Een geoliede vloer is tot 20 minuten vlekbestendig.

Een houten vloer kan zwevend of verlijmd gelegd worden. Een vloer verlijmen wordt aangeraden als deze op een betonnen ondergrond gelegd gaat worden in combinatie met vloerverwarming. 


Bij LaminaatenParket.nl staan we voor je klaar om je van meer informatie te voorzien over de verschillende houten vloeren. Bij LaminaatenParket.nl kun je altijd vrijblijvend een houten vloer aanbieding of offerte opvragen. We kunnen je ook een kant en klaar offerte aanbieden inclusief onze professionele legservice. Dit kan online via de website of bij een van onze LaminaatenParket.nl filialen. Wil je het assortiment aan onze houten vloeren bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Onze professionals staan graag voor je klaar.