Mozaïek

Als u opzoek bent naar een prachtige mozaiek parketvloer, bent u bij LaminaatenParket.nl aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod in mozaiek vloeren op de website, of kom langs bij een van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Roelofarendsveen, Almere of Utrecht. 

Mozaiek parket 

Mozaiek parket kunt u herkennen door allerlei kleine blokjes die volgens een patroon aan elkaar verlijmd zijn. De mozaïek parketvloer wordt tijdens het leggen verlijmd met de ondergrond. Door deze sterke verlijming biedt een mozaïek parketvloer ook veel voordelen. Mozaiek parketvloeren zijn zeer stevig en werken niet of nauwelijks. Ook blijft een mozaiek parketvloer zeer lang mooi en gaan ze jarenlang mee. 

Door uw parketvloer in een mozaiek patroon te leggen, krijgt uw parketvloer een uniek en sprekend karakter en uitstraling. Mozaiek is een manier van leggen, waarbij een patroon wordt gecreëerd door de manier waarop de blokken worden gelegd.

Om deze reden wordt mozaiek parket ook wel eens blokparket genoemd. De patronen kunnen op verschillende manieren ontworpen worden, maar ook op verschillende manieren gelegd worden, voor een uniek design.

Mozaiek vloer laten leggen

Het leggen van een mozaiek vloer moet zeer nauwkeurig gebeuren, wil de op zijn mooist en op zijn best zijn. U kunt gebruik maken van de Laminaat en Parket legservice, dan wordt uw vloer door specialisten gelegd, helemaal naar uw wens. 

Bent u geïnteresseerd in onze legservice of heeft u nog andere vragen voor een van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op via de chatfunctie op de website, geef een belletje of kom langs in één van onze filialen in Haarlem, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Den Haag, Roelofarendsveen, Eindhoven of Utrecht