100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Onderzoek: huisdieren grote bron van ergernis

Op Dierendag krijgt je hond een extra groot bot en je kat een lekker blikje tonijn. We geven onze dieren wat extra aandacht, omdat we zo gek op ze zijn. Maar is elke huisdiereigenaar wel zo blij met zijn parkiet, konijn of vierpotige vriend? Dieren kunnen namelijk ook voor veel overlast, schade en viezigheid in huis zorgen. LaminaatenParket was benieuwd wat nu de grootste ergernissen zijn en liet onderzoek uitvoeren onder 1.694 Nederlanders met en zonder huisdier.

Dieren maken interieur kapot en vies

Doorgeknaagde kabels, poep op het tapijt, kots op de bank: het hebben van een huisdier gaat niet altijd over rozen. Zeven op de tien huisdiereigenaren zegt dat zijn of haar dier weleens iets heeft gesloopt in huis. Een kwart van hen zegt dat hun hond, kat of parkiet hun huis sneller vies maakt. In welke leeftijdscategorieën ondervinden de ondervraagden nu de meeste hinder van hun beesten? Zijn dat vooral de jonge of toch de oude baasjes? Bekijk het hiernaast.

De grootste irritaties

Als huisdiereigenaar bestaat er altijd een kans dat je na een dag werken thuiskomt en onprettig verrast wordt door een boodschap in een schoen, een ander dood dier in huis of nog erger: een kapotgebeten tas. Zo heeft een het huisdier van een van de respondenten eens de dure designtas van een vriendin kapotgebeten. Wat doen dieren nou het vaakst in afwezigheid van hun baasje? Bekijk het in de visual links.

Dieren meenemen op visite

Een groot gedeelte van de Nederlanders kan het dus niet waarderen als fikkie meegenomen wordt op visite, maar denken ze hier in Groningen en Drenthe bijvoorbeeld anders over dan in Utrecht of Noord-Holland? Je vindt het terug in de visual hiernaast waarin in de verschillen per provincie worden getoond.

Invloed op je sociale leven

Huisdieren zijn dus niet bij iedereen welkom. Heeft dit gevolgen voor het sociale leven van huisdiereigenaren? Dat lijkt over het algemeen redelijk mee te vallen. Hoewel mensen in bepaalde leeftijdscategorieën hier wel meer last van hebben dan in andere. Bekijk in de visual rechts welke groepen zich het meest beperkt voelen op sociaal gebied door hun dier.

Wij hebben maar liefst 9 vestigingen in heel Nederland

LaminaatenParket bij jou in de buurt

Vind doormiddel van je adres de dichtstbijzijnde!

4,89

Gebaseerd op 72 recensies

Wat anderen van ons vinden

Heeft u een vloer ergens anders goedkoper gezien dan bij ons? Dan matchen wij de prijs en passen we de prijs van het product in ons assortiment aan!

Bas -Amsterdam
Hele goede ervaring met Laminaat en Parket. Van verkoop tot montage zijn we erg goed geholpen. Tijdens onze verbouwing last gehad van een vocht probleem. Laminaat en Parket heeft ons hierin heel goed geadviseerd en ons behoed voor het maken van verkeerde keuzes.
Josee -Gorichem
Had laatst 9 bedrijven gebeld, nergens was de PVC vloer die wij wilden leverbaar, pas begin oktober. Enkele dagen later werd ik teruggebeld door Robin van Laminaat en parket Sliedrecht en hij meldde dat zij wel konden leveren! Daar waren wij héél erg blij mee. Binnen een week keurig geleverd.