Bodiax

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Bodiax laminaat vloeren geven elke woning een bijzonder karakter. Het assortiment bestaat uit moderne, natuurgetrouwe houtdecors in verschillende prijsklassen. De decors hebben allemaal een eenvoudige houtstructuur, zonder fratsen. Elke Bodiax laminaat vloer biedt u een hoogwaardige kwaliteit en een uniek decor met voelbare structuren en een minimale patroonherhaling. De vloeren maken iedere ruimte tot een zeer smaakvol interieur. U vindt altijd wel een betaalbare en sfeervolle Bodiax laminaat vloer die bij u past!

Goedkope Bodiax laminaat vloeren

Bodiax laminaat vloeren worden volgens strenge normen en regels geproduceerd. Tijdens het productieproces wordt de CO2 uitstoot tot een minimum beperkt. Het laminaat wordt bedrukt met prachtige smaakvolle houtdessins, waarvoor uitsluitend milieuvriendelijke inkten op waterbasis gebruikt worden. Opvallend zijn de Bodiax laminaat vloeren van de BI 500 Grande V4 collectie. Deze hebben een zeer hoge slijtvastheid en zijn geschikt voor intensief belopen ruimten. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. 

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.