Hoomline

Hoomline - Laminaat en laminaatvloeren kopen?
Sorteer op:

Hoomline laminaat vloeren passen in elk interieur. De collectie bestaat uit moderne, neutrale decors. Met dit assortiment weet Hoomline goed in te spelen op de laatste woontrends. Bent u op zoek naar een mooie natuurlijke basis van uw woonkamer? Dan is een vloer van dit merk een goede keuze. Bijzonder is de collectie Chrome, laminaat behandeld met een Chrome Finish, voor een extra elegante en exclusieve uitstraling.

Alle vloeren hebben een eenvoudig kliksysteem. Hierdoor kunt u veel tijd besparen tijdens het installeren van de vloer. Daarnaast zijn Hoomline laminaat vloeren ook zeer makkelijk in onderhoud.

 

Goedkope Hoomline laminaat vloeren

Hoomline is gevestigd in Noordwijkerhout. Alle producten worden in Europa geproduceerd. Hoomline laminaat vloeren staan bekend om de toegankelijke en moderne dessins. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Haarlem, Amsterdam, Roelofarendsveen, AlmereDen Haag, Alkmaar en Utrecht om Hoomline laminaat vloeren te bekijken en te voelen.