Huismerk LaminaatenParket

Huismerk LaminaatenParket - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Onze huismerk laminaatvloeren zijn gemaakt om na verloop van tijd hun natuurlijke schoonheid en technische kwaliteiten te behouden. Om dit te bereiken wordt elk materiaal met de hoogste nauwkeurigheid geselecteerd.

Het resultaat is een onnavolgbare decoratieve oplossing, origineel, exclusief en met een uitgesproken karakter van verfijning en elegantie.

 

Goedkope Janga laminaat vloeren

De gelamineerde parketvloeren van ons huismerk worden vervaardigd uit materialen van eerste kwaliteit; daarom hebben ze de beste eigenschappen en technische specificaties. Ze zijn bestand tegen slijtage, stoten, krassen en vocht (antislip). Geclassificeerd als AC6 en AC5 (ons huismerk produceert geen vloeren AC4), klasse 33 en met garanties van meer dan 25 jaar. Bovendien worden de gelamineerde of synthetische vloeren, die brandveilig, antistatisch, antibacterieel, anti-allergeen en waterdicht zijn, de ideale bestrating voor gezinnen, die in de woonkamer, in keukens en badkamers worden geïnstalleerd en voor commerciële ruimtes en andere type verblijf, in tegenstelling tot het parket, een veel fijnere bestrating.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.