Melango LD 300 20

Melango LD 300 20 - Meister
Sorteer op:

Een van de bekendste series van het merk Meister is Melango laminaat. Een prachtige reeks natuurlijke houtdecors die goed tot hun recht komen in zowel klassieke als moderne interieurs. Meister Melango laminaat planken zijn er met een breedte van 20, en 25 centimeter: De LD 300 20 Melango en de LD 300 25 Melango. U bent van harte welkom in een van de LaminaatenParket showrooms in Alkmaar, Amsterdam, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam of Den Haag om Meister Melango laminaat te bekijken en te voelen.

Andere series van Meister Melango:

LD 200 Micala

De serie laminaatvloeren LD 200 Micala is geschikt om te combineren met vloerverwarming. De decors bestaan uit zachte en subtiele kleuren en structuren.

LD 75 Classic

De serie LD 75 Classic bestaat eveneens uit subtiele en zachte kleurschakeringen. Meister LD 75 Classic is zeer geschikt als rustige en neutrale basis van uw interieur.

LC 75 Classic

Een van de meest voordeligste series van Meister is de LC 75 serie. Een prima prijs-kwaliteitverhouding. Mooie decoren met fijne houtstructuren.

LC 55 Classic

Net als de LC 75 Classic serie een van de voordeligste Meister series. De decors van LC 55 Classic zijn iets meer uitgesproken.

LB 85 Classic

Een prachtige Meister serie met natuurgetrouwe steen structuren. Het laminaat is bijna niet van een echte tegelvloer te onderscheiden.


Meister Melango Uniclic verbinding

Het gepatenteerde Uniclic systeem van Meister Melango laminaat maakt het leggen van een vloer een stuk eenvoudiger. Deze klikverbinding is zowel in elkaar te klikken als in elkaar te tikken. Dit kan de lastige situaties onder bijvoorbeeld een radiator een stuk aangenamer maken.

Meister Melango MasterClicPlus

Het klikken van het MasterClicPlus systeem verloopt iets stroever ten opzichte van de Uniclic verbinding. Echter is dit systeem iets steviger en geschikt voor Meister Melango laminaat vloeren die iets meer te verduren krijgen. Denk hierbij aan intensief belopen openbare ruimten.


 

Meister LD 300 20 Melango

Met haar sterke HDF tussenlaag en klasse 32 is de Meister Melango vloer bijna onverslijtbaar te noemen. De planken van Meister LD 300 20 Melango hebben een breedte van 20 centimeter.

Meister LD 300 25 Melango

Meister LD 300 25 Melango is een extra brede laminaat vloer. De planken zijn maar liefst 25 centimeter breed. Met een lengte van 2 meter valt Meister LD 300 25 Melango onder het zogeheten xxl laminaat.

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot zien bij LaminaatenParket.nl!