Classic 1050 4V

Parador 1050 4V - Parador
Sorteer op:

Een van de meest uitgebreide collecties van dit merk is de Parador 1050 4V serie. Met een vloer uit deze serie bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Het Duitse Parador staat bekend om de aantrekkelijke designs. De serie Parador 1050 4V bestaat uit decors met diverse houttinten, van zeer lichte tot heel. Naast het feit dat het laminaat eruitziet als echt hout, voelt het ook nog eens zo. De oppervlakte is namelijk geborsteld en voelt zeer natuurgetrouw aan. De vierzijdige v-groeven benadrukken de planken afzonderlijk, wat het realistische houtkarakter nog meer naar voren laat komen. Ze versterken het idee dat de vloer uit massieve houten onderdelen bestaat en geven de vloer meer diepte. Ook geven de vierzijdige v-groeven een mooi lijnenspel. De planken hebben een lengte van 128.5 cm en een breedte van 19.4 cm. 

Goedkope Parador 1050 4V vloeren

Het voordeel van laminaat

Naast een mooie vormgeving staat Parador 1050 4V ook bekend om de sterke prijs-kwaliteitverhouding. Zo geniet u van een authentieke uitstraling, terwijl u profiteert van het gebruiksgemak van laminaat én een zeer voordelige prijs. Laminaat kent namelijk minimaal en eenvoudig onderhoud, in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten vloeren. U houdt Parador 1050 4V laminaat het mooist door dagelijks stof en vuil te verwijderen met een wisser, zachte bezem of stofzuiger. Voor regelmatig onderhoud (bijvoorbeeld eens in de twee weken) kunt u de vloer licht vochtig dweilen met een laminaatreiniger, welke verdund wordt met water.

Het is mogelijk om Parador 1050 4V laminaat te combineren met vloerverwarming. Wij adviseren van tevoren goed informatie in te winnen over dit onderwerp. Het is namelijk belangrijk dat u de juiste ondervloer gebruikt voor uw situatie. Voor deskundig advies kunt u een bezoekje brengen aan een van onze vestigingen.

Parador 1050 4V is zeer stevig laminaat dat eenvoudig met een gebruiksvriendelijk kliksysteem geïnstalleerd kan worden. Laat u de vloer toch liever leggen door een specialist? LaminaatenParket.nl heeft een groot netwerk dat uit ervaren leggers bestaat. U kunt daarom gebruik maken van de voordelige en snelle LaminaatenParket.nl legservice. Deze service kunt u bij de bestelling via de website al aan de winkelwagen toevoegen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Almere, Roelofarendsveen, Alkmaar, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u om vrijblijvend advies vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.