100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Laminaat

Een laminaatvloer is de laatste jaren erg populair geworden wegens de vele voordelen van deze vloer. Zo is die makkelijk te onderhouden en zijn er veel verschillende keuzes op het gebied van laminaatvloeren. Bij LaminaatenParket.nl hebben we laminaatvloeren in allerlei verschillende kleuren waaronder zwart en wit. 

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Tayra 3000 Naxos
Vanaf € 29,50 per m2 29.5 EUR
Impulse Retro Chic Black
Vanaf € 27,95 per m2 27.95 EUR

Laminaat zwart wit

Ben je op zoek naar een laminaatvloer? Bij LaminaatenParket.nl ben je op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan laminaatvloeren. In ons assortiment hebben wij ook zwart wit laminaat.

Wat is zwart wit laminaat?

Zwart wit laminaat bestaat uit verschillende lagen die samengeperst zijn tot een duurzaam materiaal. De wit met zwarte laminaatvloer heeft twee verschillende kleuren. Deze twee kleuren vormen vaak een patroon die lijken op echte tegels. Daarom wordt te vloer ook wel tegel laminaat genoemd. De laminaat tegels hebben een unieke uitstraling. Deze vloerstijl kan een moderne en opvallende uitstraling geven aan een ruimte, afhankelijk van de omgeving en het decor waarin het wordt gebruikt. Het kan worden gebruikt in verschillende interieur ontwerpstijlen, variërend van eigentijds tot minimalistisch. De zwart met witte laminaatvloer kan ook helpen om een ruimte groter of ruimer te laten lijken, afhankelijk van hoe het wordt gelegd en gecombineerd met andere elementen in de kamer. Hierdoor kan de de wit zwarte laminaatvloer de perfecte vloer zijn voor.

Waarom zwart wit laminaat?

Als eerste kan het zwart-witte kleurenschema een krachtige visuele impact hebben en een eigentijdse uitstraling geven aan een ruimte. Het contrast tussen zwart en wit kan zorgen voor een dynamisch en modern uiterlijk dat de aandacht trekt. Daarnaast kan het afwisselende patroon van de zwart met witte tegel de perceptie van diepte en dimensie vergroten, waardoor een ruimte groter lijkt dan deze in werkelijkheid is. Dit kan vooral handig zijn in kleinere kamers waar het vergroten van de ruimte een prioriteit is. Wit zwarte laminaatvloeren zijn zoals eerder aangegeven ook erg veelzijdig en past goed bij verschillende interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot klassiek en eclectisch. Een van de grootste voordelen is dat wit zwart laminaat makkelijk te onderhouden is. Zeker als dit vergeleken wordt met een houten witte of zwarte vloer. Wel zijn hiervoor de juiste benodigdheden nodig. Het is ook mogelijk om vloerverwarming te laten leggen onder jouw laminaatvloer. De vloerverwarming kun je ook door onze specialisten laten leggen.

Zwart wit laminaat bij LaminaatenParket.nl

Bij ons ben je altijd op de juiste plek als je opzoek bent naar een nieuwe vloer. Ons assortiment bestaat uit heel veel verschillende soorten vloeren. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een grijs witte laminaatvloer. Je kunt altijd op onze website kijken naar welke vloeren wij hebben. Als je de vloer eerst met eigen ogen wilt zien kun je ook altijd langskomen in onze showroom. Je hebt zowel online als in de vestigingen altijd de laagste prijsgarantie. Onze vestigingenzitten door heel Nederland.