Zwart laminaat

Wilt u een vloer die geheel in lijn staat met de nieuwste interieurtrends? Dan raden wij van Laminaat & Parket u zwart laminaat aan. De afgelopen jaren is de populariteit voor een zwarte vloer sterk toegenomen - en terecht! Zwart laminaat staat niet alleen erg modern en tijdloos. Het is tevens een vloer waarmee u gemakkelijk een warme uitstraling creëert in uw woning. Bovendien is dit donkere laminaat bij Laminaat & Parket verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten. Ons indrukwekkend gevarieerde aanbod laminaat in het zwart is hieronder te bewonderen. Kijk gerust en wie weet valt uw oog wel op een prachtige zwarte vloer!

Huismerk LaminaatenParket
Joey
Huismerk LaminaatenParket
Amber

Onwijs tevredenIk heb hier al twee keer een vloer gekocht. Onwijs blij met het laminaat en vooral ook met de service. Super aardige mensen! Als je dan op zoekt bent naar een nieuw vloertje, ga dan zeker hier even langs. @crew van Laminaat & Parket Amsterdam: bedankt mannen vanuit Woerden!

Bart Holleman

Heel klantvriendelijkWat ben ik hier goed geholpen en wat veel keus zeg, de mensen zijn klantvriendelijk en totaal geen druk dat ik iets moest kopen!! Ze hebben heel veel keus in alle kleuren en maten. Ze denken mee om het beste en het mooiste resultaat te behalen. Tevens mijn spullen laten bezorgen en waren netjes optijd zoals afspraak. Mocht u een laminaat zaak adviseren dan is dit zeker een aanrader!

Jurrien Baakman

Waarom zwart laminaat?

Heeft u een uniek en zeer modern interieur? Dan wilt u hoogstwaarschijnlijk een vloer die perfect daarop aansluit. Overweeg dan eens zwart laminaat. Door voor laminaat in deze kleur te gaan haalt u ten eerste warmte in huis. Ten tweede creëert een zwarte vloer een opmerkelijke look. Dat is ideaal als u graag een vloer wilt kopen die uw huidige stijl ondersteunt en zelfs aanvult. Een zwarte vloer in combinatie met lichte meubels zorgt bijvoorbeeld voor een contrast. Hierdoor creëert u een moderne sfeer in de ruimte. Bovendien kunt u met de kleur zwart vrijwel alle kanten op. Daarom vindt u een ruim aanbod zwarte laminaat vloeren bij Laminaat & Parket. Van diverse zwarttinten tot aan vloeren met een donkere gloed ofwel wash: u vindt het allemaal bij ons. Het beschikbare zwarte laminaat van Laminaat & Parket is hieronder te bezichtigen.

De kleur van de vloeronderdelen is een van de vele factoren waarop u een nieuwe vloer selecteert. Misschien klinkt een zwarte vloer in eerste instantie wat heftig. Het tegendeel is echter waar. De reden waarom zwart laminaat zo populair is geworden de afgelopen jaren, heeft te maken met het effect van zo’n vloer. Indien goed gecombineerd met andere elementen kan een zwarte vloer een prachtige uitstraling hebben. Het resultaat is een vloer die er niet alleen mooi uit ziet. U kunt tevens genieten van een strakke vloer met een moderne uitstraling als u kiest voor zwart laminaat. Wanneer u voor een donkere vloer kiest van Laminaat & Parket kunt u tevens rekenen op laminaat van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor haalt u zwart laminaat in huis dat een elegante toevoeging is aan uw interieur. Daar komt nog eens bij dat u er ook langer van kunt genieten!

Uw interieur en laminaat zwart

Zoals eerder vermeld zijn er een aantal factoren die bepalen hoe een vloer tot zijn recht komt in uw huis. Zwart staat namelijk aan de ene kant voor donker en duisternis. Daarnaast kan de kleur ook geassocieerd worden met klasse en elegantie. Wilt u zeker weten dat zwart laminaat in uw woning past? Laminaat & Parket geeft u graag interieuradvies. Het is voornamelijk goed om te onthouden dat u met zwart niet moet overdrijven. Doet u dat niet? Dan kunt u door middel van zwart laminaat bijvoorbeeld een andere kleur stijlvol benadrukken of uw woning wat spannender maken. Bovendien is het verstandig om diverse zwarte tinten met elkaar te vergelijken. Wij hebben namelijk een zeer gevarieerd assortiment. Hierdoor vindt u zeker een vloer die optimaal voldoet aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dan bent u er echter nog niet.

Stijltips voor zwart laminaat van Laminaat & Parket

Bij zwart laminaat raden we u tevens aan om de volgende drie aspecten in gedachten te houden: uw interieur, de lichtinval en de ruimtelijkheid. Zo is het niet mooi om een minimalistisch interieur te combineren met zwart laminaat. Ook een vol en druk interieur matcht niet fraai met zo’n donkere vloer. Wilt u juist een luxueuze uitstraling creëren? Combineer dan laminaat tegels zwart met goudkleurig elementen en kopertinten. Voor een warme uitstraling is een natuurlijk interieur de beste keuze.

Wat betreft de lichtinval en zwart laminaat: het is verstandig om een staaltje van de vloer mee naar huis te nemen voordat u een aankoop doet. Dit kunt u vragen bij een vestiging van Laminaat & Parket. Controleer vervolgens hoe de vloer in uw woning oogt gedurende verschillende dagdelen. De lichtinval kan namelijk uw uiteindelijke beslissing beïnvloeden. Zwart laminaat kan er soms voor zorgen dat de kamer kleiner oogt. Dit overlapt ook met het laatste aspect, namelijk de ruimtelijkheid.

Een donkere vloer resulteert in een knusse, warme uitstraling. Het is daarbij wel belangrijk dat de kamer in kwestie er niet té compact uitziet. Wanneer u dit nadelige effect wilt vermijden, dan is het een optie om zwart laminaat met extra brede planken te kopen. Door af te wijken van de standaard afmeting creëer je namelijk ruimtelijkheid. Breed laminaat zorgt voor optische ruimtelijke verschillen. Hierdoor lijkt de kamer ineens ruimer dan deze in werkelijkheid is - zelfs met zwart laminaat.

Goedkoop zwart laminaat kopen

Gaat uw voorkeur uit naar een donkere vloer? Wilt u graag goedkoop zwart laminaat scoren van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Laminaat & Parket aan het juiste adres. In ons diverse aanbod vloeren vindt u enkel laminaat voor de beste prijzen. Nergens anders kunt u zulke kwalitatief goede vloeren kopen voor zulke schappelijke prijzen. Bovendien bestelt u het gewenste laminaat bij ons direct online. Wilt u liever het zwarte laminaat eerst met eigen ogen bewonderen voordat u overgaat tot een aankoop? Ook dat is bij ons geen probleem! Verspreid door heel Nederland zijn vestigingen van Laminaat & Parket te vinden. Bezoek bijvoorbeeld onze showroom in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht! Bovendien helpen we u ook graag via de telefoon of onze live support.