100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Marmoleum leggen
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


[DNST-417] 417 - Marmoleum plaatsen incl lijm per m2
Vanaf € 20,50 per m2 20.5 € 20,50 20.5 EUR

Marmoleum leggen

De ervaren leggers van LaminaatenParket.nl zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en snel wordt gelegd. Ondanks dat kliksystemen steeds gebruiksvriendelijker worden, blijft het leggen van een vloer een kunst op zich.

Door gebruik te maken van de legservice kunt u veel tijd besparen en weet u zeker dat de vloer op een professionele wijze wordt geïnstalleerd. Onze vakmensen leggen vloeren door heel Nederland.

Hulp bij installeren vloer

Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van de LaminaatenParket.nl legservice. Het leggen van laminaat vraagt om vakkundigheid en precisie. Onze ervaren leggers helpen u graag en leggen het laminaat snel en nauwkeurig. Ook is het mogelijk om uw oude vloer te laten demonteren en afvoeren. Op al het legwerk heeft u drie jaar garantie.

Elke soort vloer

Wij kunnen elke soort vloer in uw woning leggen. Van houten vloerenlaminaattapijt tot aan pvc, alles is mogelijk. Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen is het van belang dat de basis goed is. Wij kunnen daarom voor u een ondervloer leggen of de basis vloer egaliseren, dit is afhankelijk van uw vloer. Wij kunnen u hierin adviseren en de juiste handelingen uitvoeren.

Meer informatie over de legservice

Heeft u verder nog vragen over onze legservice? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de online chat op onze website. Ook bent u altijd van harte welkom in een van onze LaminaatenParket.nl filialen. Deze kunt u vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Onze medewerkers en specialisten helpen u graag verder.