Hoge plinten

Hoge plinten - Plinten en profielen
Sorteer op:

Overzetplinten en hoge plinten in de kleur van de vloer

Hoge plinten maken de inrichting van uw huis of appartement echt af. LaminaatenParket.nl heeft altijd een grote voorraad in huis. Ook hebben we verschillende soorten overzetplinten die u over uw bestaande plinten heen kunt plaatsen. Hoge plinten kunt u heel eenvoudig vastlijmen. Een nadeel is dat het een tijdrovende bezigheid is om de verlijmde plint weer te verwijderen. Denkt u dat u later toch liever een andere plint wilt, bestel dan liever onze handige bevestigingsclips voor hoge plinten.

Hoge plinten voor een prachtige afwerking

Verschil tussen hoge plinten en overzetplinten

Wat is het verschil tussen hoge plinten en overzetplinten? Hoge plinten zijn massief, terwijl een overzetplint een uitsparing heeft aan de achterzijde. Dat laatste heeft een aantal voordelen. Omdat overzetplinten aan de binnenkant hol zijn, kunt u ze over de bestaande plinten in uw huis heen plaatsen. U kunt de reeds geplaatste plinten dus gewoon laten liggen. Dat scheelt u weer een hoop werk én uw huis knapt er echt van op! Een nieuwe overzetplint geeft uw huis zo een prachtige meerwaarde.

Wat is de juiste plint?

Dat hangt van uw soort vloer af. Wanneer u ons het type vloer laat zien, kunnen wij voor u uitzoeken welke plint het beste bij uw vloer past. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.