Verbindingsstuk

Verbindingsstuk - Plinten en profielen
Sorteer op:

Wanneer u een prachtige PVC, laminaat- of parketvloer gaat leggen, is een nette afwerking zeer van belang. Plinten zorgen voor een strakke, mooie overgang tussen de wand en de vloer. Maar vergeet ook de hoeken en uiteinden niet. De juiste verbindingsstukken en eindstukken zorgen voor de finishing touch van uw vloer. Wilt u uw vloer laten leggen inclusief plinten en profielen? Schroom niet en neem contact op met Laminaat en Parket, in Den HaagAmsterdamUtrechtAlmereAlkmaarEindhovenApeldoorn en Sliedrecht.

 

Alles voor een nette afwerking

Laminaat en Parket heeft alles voor een nette afwerking van uw PVC-, laminaat- of parketvloer. Met een goede, mooie afwerking komt uw nieuwe vloer past echt goed tot zijn recht. Binnen- en buitenhoeken zorgen voor een mooie overgang bij de hoeken. Eindstukken worden op het uiteinde van een plinten gemonteerd. Zo voorkomt u dat de open kant van de plint te zien is. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.