Witte MDF plint

Witte MDF plint  - Plinten en profielen
Sorteer op:

Voordelige witte MDF plinten met een luxe uitstraling

De witte mdf plint is naar onze mening de mooiste afwerking van iedere laminaat- of houten vloer. Dit type werd vroeger in oude herenhuizen gebruikt. Door deze afwerking te gebruiken creëert u een elegante en luxe uitstraling. De witte mdf plint is op dit moment een zeer populaire afwerking. Bij LaminaatenParket.nl is de witte mdf plint in bijna ieder gewenst formaat te verkrijgen.

 

 

Witte mdf plinten bij LaminaatenParket.nl

Bij Laminaat en Parket hebben we altijd de plinten die u nodig heeft. Wij hebben witte mdf plinten in een neutrale, gladde uitvoering, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld halfrond of de sierlijke kraalvorm. Witte mdf plinten zijn uitstekend op maat te zagen. Ook is mdf een sterk product, zodat uw plinten niet snel zullen beschadigen.

Advies voor het plaatsen

Wij zouden u willen adviseren altijd te kiezen voor een plint van 18 mm dik. Er zit dan genoeg speling tussen de vloer en de muur. Toch heeft u geen open ruimte omdat deze wordt afgedekt door de plint. Voor het mooiste resultaat kunt u de plint na plaatsing afkitten en schilderen. U dient de hoge witte mdf plinten te monteren met een Plinten en Profielen Kit.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.