Ten

Ten - Aspecta
Sorteer op:

Aspecta Ten is voorzien van de innovatieve, gepatenteerde ISOCORE™ technologie wat zorgt voor een extreem sterk en tegelijkertijd lichtgewicht product van slechts 9,3 kg per m² en een totale dikte van 10 mm. De solide onderlaag van PE-schuim geeft de vloer een hoge stijfheid wat de stabiliteit verhoogd en daarnaast zorgt de geëxtrudeerde PVC-tussenlaag en zeer slijtvaste LVT-toplaag (0,7 mm) voor meer stevigheid en een extra lange levensduur van het product. Door het lichte gewicht wordt het installeren een stuk makkelijker, je hebt zelfs geen extra ondervloer meer nodig! 

Aspecta Ten is een oplossing voor de meest veeleisende omgevingen doordat het een zeer duurzaam, eenvoudig te onderhouden én waterbestendig product is. Een absolute pré! Ook de keuze van het kliksysteem met drop lock op de kopse kanten zorgt ervoor dat het installeren in een handomdraai gebeurd is. De vloeren zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen: 220 mm x 1510 mm, 450 mm x 900 mm en 230 mm x 1830 mm. Aspecta Ten is verkrijgbaar in 34 natuurlijke dessins in hout-, steen en leerlook. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.