100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Elemental Dryback

Ervaar de perfecte mix van natuurlijke schoonheid en uitzonderlijke duurzaamheid met de Elemental Dryback collectie van Aspecta. Deze luxe vinyltegels en -planken zijn ontworpen voor zowel residentieel als commercieel gebruik, met waterafstotende eigenschappen, gemakkelijk onderhoud en een milieuvriendelijk productieproces. Kies voor luxe en duurzaamheid met Aspecta.


 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Elemental Dryback Plank XL Como
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR

Elemental Dryback van Aspecta


De Elemental Dryback PVC-collectie van Aspecta biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor zowel residentiële als commerciële vloerprojecten.

De collectie bevat een verscheidenheid aan esthetisch aantrekkelijke ontwerpen, variërend van realistische houtnerfpatronen tot abstracte texturen. Deze ontwerpen zijn nauwgezet vervaardigd om de natuurlijke schoonheid en charme van traditionele houten en stenen vloeren na te bootsen, maar zonder de daarbij behorende onderhoudsproblemen.

De Elemental Dryback PVC-collectie is gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat de vloeren niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. De vloeren hebben een stevige constructie die bestand is tegen dagelijkse slijtage, evenals een slijtvaste toplaag die bescherming biedt tegen krassen, vlekken en vervuiling. Dit betekent dat de vloeren hun aantrekkelijke uiterlijk zullen behouden, zelfs in drukke omgevingen met veel voetverkeer.

Daarnaast zijn de vloeren in deze collectie waterbestendig, waardoor ze een praktische keuze zijn voor ruimtes zoals keukens en badkamers. En dankzij het gebruik van PVC zijn ze ook warmer en stiller onder de voet dan traditionele harde vloermaterialen, wat bijdraagt aan het comfort en de leefbaarheid van uw ruimte.

De installatie van de Elemental Dryback PVC-vloeren is eenvoudig en ongecompliceerd, dankzij het betrouwbare dryback-systeem van Aspecta. Dit systeem zorgt voor een veilige en stabiele installatie, waarbij de vloerplanken of -tegels direct op de ondervloer worden gelijmd. Dit resulteert in een stille, comfortabele en duurzame vloer die vele jaren meegaat.

Tot slot is de Elemental Dryback PVC-collectie van Aspecta ook een milieubewuste keuze. Alle producten in de collectie zijn gemaakt van 100% recyclebare materialen, wat getuigt van Aspecta's toewijding aan duurzame en verantwoorde productiepraktijken.

Of u nu een nieuwe vloer nodig heeft voor uw woning of uw bedrijfsruimte, de Elemental Dryback PVC-collectie van Aspecta biedt een aantrekkelijke en duurzame oplossing die is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Ontdek vandaag nog de veelzijdige schoonheid en uitzonderlijke prestaties van deze hoogwaardige PVC-vloeren.

Bezoek vandaag nog LaminaatenParket.nl en ontdek het ruime assortiment aan vloeren van topkwaliteit. Het team van vloerspecialisten staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke wensen en behoeften.