Beautifloor

Beautifloor  - PVC vloeren? Goedkoopste van NL | Top 50 PVC
Sorteer op:

Beautifloor 

Beautifloor produceert comfortabele PVC, click-vinyl, laminaatvloeren en entreematten. Het merk maakt vloeroplossingen die niet alleen voordelig zijn, maar ook nog eens heel erg mooi. Dankzij de realistische designs geven vloeren van Beautifloor een luxe uitstraling. Door de houtdessins die voorzien zijn van een houtnerfstructuur voelt uw nieuwe vloer net als een houten parketvloer, maar dan met de voordelen van vinyl. 

Bekijk hieronder het aanbod click vinylvloeren van Beautifloor. 

 

Voordelen van Beautifloor 

Beautifloor click vinylvloeren hebben naast de realistische look en feeling ook nog veel andere voordelen. Zo is een vinylvloer van Beautifloor zeer comfortabel, geschikt voor mensen met allergieën en zijn de vinylvloeren geluid reducerend. Hierdoor wordt het leven op de vloer aangenamer. De PVC vloeren van Beautifloor zijn ook nog eens goed geschikt voor vloerverwarming- of vloerverkoelingsystemen. 

Gemakkelijk te installeren 

De click vinylvloeren van Beautifloor zijn voorzien van een handig kliksysteem wat het installeren van de de vloeren zeer gemakkelijk maakt. Hierdoor kunt u de vloer ook zelf gemakkelijk installeren.

Toch liever uw vloer laten installeren door een professional? Dan kunt u gebruikt maken van de Laminaat en Parket legservice. 

Onderhoud 

Click vinyl en PVC vloeren van Beautifloor zijn zeer gemakkelijk in het onderhoud. De vloeren zijn vuilafstotend en hierdoor kunt u de vloer zeer gemakkelijk schoonhouden. U kunt de vloer gemakkelijk stofzuigen en dweilen. Daarnaast kunt u de vloer nog extra onderhouden met een onderhoudsproduct. Ook voor onderhoudsproducten voor uw vloer kunt u terecht bij Laminaat en Parket.

Weten welk product u nodig heeft? Vraag aan aan een van onze medewerkers in de winkel, telefonisch of via de online chat. 

Geschikt voor elke ruimte   

Een click vinylvloer van Beautifloor is geschikt voor vloerverwarming, geluiddempend en warmte isolerend. Door deze eigenschappen is een click vinylvloer van Beautifloor een zeer aangename vloer voor in uw woning, maar ook in openbare en commerciële ruimtes zoals kantoren en winkels. 

Uitgebreide keuze 

Beautifloor heeft een ruime keuze aan kleuren en designs. De verschillende collecties click vinyl hebben ieder eigen kleuren en specificaties. Zo vind u prachtige planken met een 2V-groef of een extra brede luxe plank. De planken bestaan uit een zeer realistisch en voelbaar patroon, waardoor de vinylvloer nauwelijks te onderscheiden is van een echt, houten parketvloer. 

Vind uw Beautifloor bij Laminaat en Parket. Bekijk het aanbod online of kom langs in een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.

Overig aanbod Beautifloor  

Naast de click vinylvloeren heeft Beautifloor ook een groot aanbod in laminaatvloeren, PVC vloeren en entreematten.