Citta

Citta - Beautifloor
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Citta

De Citta collectie van Beautifloor bestaat uit 6 prachtige dessins. De planken uit deze click vinyl collectie zijn extra lang en voorzien van een tweezijdige V-groef. De planken hebben een zeer luxe uitstraling. Door de lengte en de tweezijdige V-groef krijgt de plank een meer dimensie en lijkt de ruimte waar de plank ligt nog groter en ruimtelijker. 

 

 

 

Voordelen van een Citta vinylvloer

Citta click vinylvloeren beschikken over vele voordelen. De Citta collectie bestaat niet alleen uit 6 prachtige, realistische dessins, maar biedt ook nog eens vele voordelen. 

Makkelijk te installeren 

De Citta click vinyl collectie is, net zoals de overige click vinylvloeren van Beautifloor, voorzien van een Uniclic verbinding. Deze handige verbinding zorgt ervoor dat de planken zeer gemakkelijk te installeren zijn en er geen lijm nodig is om deze vloer te leggen. Hierdoor kunt u de vloer ook gemakkelijk zelf leggen. Als u toch liever uw vloer laat leggen door een professional kunt u gebruik maken van de Laminaat en Parket legservice

Makkelijk in het onderhoud 

Een Citta click vinylvloer is zeer gemakkelijk te onderhouden. Zo kunt u de vloer schoonhouden door gewoon even te stofzuigen en/of dweilen of kunt u er voor kiezen de vloer te reinigen met een speciaal reinigingsmiddel. Onderhoudsproducten kunt u ook vinden bij Laminaat en Parket. 

Comfortabel 

De click vinylvloeren van Beautifloor zijn zeer comfortabel. De vloeren zijn zeer goed te combineren met vloerverwarming. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten. Daarnaast zijn de vloeren geschikt voor mensen met allergieën en dempen de vloeren geluid. Hierdoor voelt de vloer niet alleen aangenaam, maar loopt de vloer ook nog eens heel fijn. 

Extra informatie over de Citta

De Citta collectie van Beautifloor is niet alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor projecten. De click vinylvloeren van Citta zijn zeer stevig en staan prachtig in uw woning, kantoor of winkel. De vloer is voorzien van een 2 mm dikke toplaag en de planken zijn 10 mm dik. De slijtlaag bovenop de plank is 0,55 mm.