Laghi

Laghi - Beautifloor
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Laghi

De Laghi click vinylvloeren zijn in vergelijking met de andere collecties extra breed. De planken hebben een breedte van 30,5 cm. Naast de extra breedte hebben de planken ook extra diepe groeven. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat deze collectie extra luxe oogt en u een prachtige luxe vinylvloer heeft met een authentieke hout feeling.

Voordelen van een Laghi vinylvloer

Laghi click vinylvloeren beschikken over vele voordelen. De Citta collectie bestaat niet alleen uit 6 prachtige, realistische dessins, maar biedt ook nog eens vele voordelen. 

Makkelijk te installeren 

De Laghi click vinyl collectie is, net zoals de overige click vinylvloeren van Beautifloor, voorzien van een Uniclic verbinding. Deze handige verbinding zorgt ervoor dat de planken zeer gemakkelijk te installeren zijn en er geen lijm nodig is om deze vloer te leggen. Hierdoor kunt u de vloer ook gemakkelijk zelf leggen. Als u toch liever uw vloer laat leggen door een professional kunt u gebruik maken van de Laminaat en Parket legservice

Makkelijk in het onderhoud 

Een Laghi click vinylvloer is zeer gemakkelijk te onderhouden. Zo kunt u de vloer schoonhouden door gewoon even te stofzuigen en/of dweilen of kunt u er voor kiezen de vloer te reinigen met een speciaal reinigingsmiddel. Onderhoudsproducten kunt u ook vinden bij Laminaat en Parket. 

Comfortabel 

De click vinylvloeren van Beautifloor zijn zeer comfortabel. De vloeren zijn zeer goed te combineren met vloerverwarming. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten. Daarnaast zijn de vloeren geschikt voor mensen met allergieën en dempen de vloeren geluid. Hierdoor voelt de vloer niet alleen aangenaam, maar loopt de vloer ook nog eens heel fijn. 

Extra informatie over de Laghi

De Laghi click vinylvloeren zijn goed geschikt voor projectgebruik door goede en dikke slijtlaag van 0,3 mm. De dikte van de planken is 9,5 mm. Deze collectie is niet alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor openbare en drukbezochte ruimtes zoals winkels of hotels.