Regione

Regione - Beautifloor
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Regione 

Deze click vinyl vloer is voorzien van een kleine V-groef wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. De toplaag is van extra dik vinyl en heeft zeer realistische structuren waardoor de vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Zo heeft u een prachtige' met alle gemakken en voordelen van vinyl, maar met het luxe uiterlijk van een echte houten parketvloer.  

 

Voordelen van een Regione vinylvloer

Regione click vinylvloeren beschikken over vele voordelen. De Citta collectie bestaat niet alleen uit 6 prachtige, realistische dessins, maar biedt ook nog eens vele voordelen. 

Makkelijk te installeren 

De Regione click vinyl collectie is, net zoals de overige click vinylvloeren van Beautifloor, voorzien van een Uniclic verbinding. Deze handige verbinding zorgt ervoor dat de planken zeer gemakkelijk te installeren zijn en er geen lijm nodig is om deze vloer te leggen. Hierdoor kunt u de vloer ook gemakkelijk zelf leggen. Als u toch liever uw vloer laat leggen door een professional kunt u gebruik maken van de Laminaat en Parket legservice

Makkelijk in het onderhoud 

Een Regione click vinylvloer is zeer gemakkelijk te onderhouden. Zo kunt u de vloer schoonhouden door gewoon even te stofzuigen en/of dweilen of kunt u er voor kiezen de vloer te reinigen met een speciaal reinigingsmiddel. Onderhoudsproducten kunt u ook vinden bij Laminaat en Parket. 

Comfortabel 

De click vinylvloeren van Beautifloor zijn zeer comfortabel. De vloeren zijn zeer goed te combineren met vloerverwarming. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten. Daarnaast zijn de vloeren geschikt voor mensen met allergieën en dempen de vloeren geluid. Hierdoor voelt de vloer niet alleen aangenaam, maar loopt de vloer ook nog eens heel fijn. 

Extra informatie over de Regione 

De breedte van deze super realistische plank is 23 cm. Door de extra dikke slijtlaag van 0,4 mm is de vloer ook goed geschikt voor projecten en drukbezochte ruimtes. Zo is deze prachtige vloer dus niet alleen geschikt voor uw woning, maar ook openbare ruimtes zoals hotels, winkels of kantoren.