Stick

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Stick

Een zeer mooie collectie luxe vinylvloeren van het merk Flexxfloors. Deze vinylvloeren zijn een zeer goede oplossing als u opzoek bent naar een stevige vloer die lang mooi blijft en makkelijk in de onderhoud is. Deze vinylvloer kan ook goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is waterbestendig. Deze collectie vinylvloeren is beschikbaar in planken met een houtpatroon en in tegels met een steenpatroon. Zo heeft u een prachtige vinylvloer voor elke ruimte voor uw woning. De vloeren zijn ook geschikt voor projecten en renovaties. 

  

Geen lijm of spijkers nodig 

Deze vinylvloeren zijn voorzien van een zelfklevende laag en er is dus geen lijm nodig om deze te installeren. Let op: de vinylvloer kan direct worden geplaatst op een ondervloer, mits deze vlak, droog en schoon is. De prachtige vinylvloeren zijn ook beschikbaar met een super handige click verbinding, wat het installeren nog makkelijker maakt. 

Bij Laminaat en Parket vind u ook een groot aanbod aan andere merken PVC- en luxe vinylvloeren. Bekijk hier het hele aanbod PVC/luxe vinylvloeren