Gerflor

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Gerflor is een echte koploper op het gebied van vloeren. Gerflor is een wereldwijd bedrijf, actief in meer dan 100 landen. Het bedrijf is constant bezig met nieuwe ontwikkelingen volgen en opzetten op de vloeren markt. 

Gerflor focust zich op duurzaam ondernemen en stellen zichzelf de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit en milieu. De materialen die Gerflor gebruikt voor de productie van vloeren zijn van gerecyclede materialen. Naast de duurzame materialen streeft Gerflor ernaar om vloeren te maken die een leven lang meegaan en makkelijk zijn in onderhouding. 

Laminaat en Parket biedt vele vloeren aan van dit wereldwijde merk. Bent u benieuwd welke collecties Laminaat en Parket allemaal heeft? Vraag het een van onze medewerkers op de chat op LaminaatenParket.nl, bel of kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Gerflor doel 

Gerflor streeft naar de beste kwaliteit en duurzaamheid en de klant het beste aanbod aan vloeren aanbieden met de langste garantie. 

Gerflor design 

Gerflor besteed veel aandacht aan de uitstraling van hun vloeren. De PVC vloeren van Gerflor zijn naast heel duurzaam en stevig, ook prachtig. De vloeren zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden en beschikbaar in talloze kleuren en soorten. Naast de houtmotieven zijn er ook tegels beschikbaar met kleurrijke en unieke patronen. Het is belangrijk dat een vloer helemaal past bij uw interieur en persoonlijkheid. Door de kwalitatieve aandacht die besteed wordt aan het produceren van de vloeren, streeft Gerflor naar een geschikte vloer voor iedereen. Bekijk de collectie Gerflor vloeren op onze website LaminaatenParket.nl

Gerflor kwaliteit 

Gerflor is een echte koploper op het gebied van vloeren. Dit kan natuurlijk alleen als de producten ook de beste kwaliteit hebben. Gerflor vind kwaliteit zeer belangrijk en de vloeren van Gerflor bieden u dan ook een levenslange garantie.

Waarom Gerflor 

Gerflor heeft een zeer groot aanbod in vloeren, voor de gewone consument en voor projecten. Gerflor produceert PVC stroken en tegels met verschillende soorten legsystemen. Naast het vloeren aanbod bieden ze ook accessoires voor de installatie, onderhoud en decoratie. 

Vloeren van Gerflor zijn duurzaam, gaan lang mee en voor elk soort interieur of project te gebruiken. Kwaliteit staat bovenaan en dit is ook goed terug te zien in de vloeren van Gerflor. 

Gerflor PVC 

Gerflor heeft een groot aanbod aan PVC stroken, planken en tegels. PVC is een echte specialisatie van het bedrijf. Gerflor PVC vloeren zijn zeer duurzaam, stevig, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Gerflor PVC vloeren zijn er ook nog eens in verschillende legsystemen verkrijgbaar. Voor een stabiele klassieke installatie kan de PVC verlijmd worden en voor een makkelijke manier van installeren zijn er unieke kliksystemen ontwikkelt waarbij de planken gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. 

Gerflor voordelen 

De voordelen van Gerflor: 

- Kwaliteit

- Duurzaamheid

- Stevigheid

- Prachtige designs 

- Unieke kliksystemen 

- Hygienisch 

- Gemakkelijk te onderhouden 

Gerflor overig aanbod 

Naast vloeren heeft Gerflor ook een grote collectie aan accessoires voor de onderhoud, installatie en decoratief. 

Interesse in een PVC vloer van Gerflor of heeft u andere vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een berichtje via de chat op LaminaatenParket.nl. Ook bent u altijd van harte welkom in een van onze filialen in Amsterdam, Haarlem, Almere, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht