100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Klik

Een zwarte klik PVC vloer zorgt voor een luxe uitstraling. Een klik PVC vloer is niet alleen eenvoudig zelf te leggen, ook zijn deze vloeren erg onderhoudsvriendelijk.

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Naturals Tile+ 1902 DOLOMITE
Vanaf € 66,88 per m2 66.88 EUR
Naturals Tile+ 1909 SAVOIE
Vanaf € 66,88 per m2 66.88 EUR
RB 400 S Rigid 7437 Black Rock
Vanaf € 59,95 per m2 59.95 EUR
Essentials Tile+ 1854 Vela
Vanaf € 57,95 per m2 57.95 EUR
Essentials Tile+ 1858 Mensa
Vanaf € 57,95 per m2 57.95 EUR
Pro Plus Tile 1703 MILLENNIUM
Vanaf € 50,00 per m2 50.0 EUR
Supremo Click Dark Grey
Vanaf € 51,41 per m2 51.410000000000004 EUR
8000 serie Click 8700
Vanaf € 51,95 per m2 51.95 EUR

Klik PVC zwart  

Wil jij een nieuwe PVC vloer? Dan is een zwarte klik PVC vloer misschien wel iets voor jou! Zwarte PVC vloeren brengen verschillende uitstralingen tot leven in je woning. Wij vertellen graag wat zwarte PVC vloeren zijn en wat het voor jou kan betekenen. Lees vooral verder en ontdek de mooie eigenschappen van klik PVC vloeren met een zwarte kleur.  

Wat zijn zwarte klik PVC vloeren?  

Zwarte PVC vloeren brengen de natuurlijke en warme uitstraling van de kleur zwart tevoorschijn in combinatie met het gemak van PVC. Door ons ruim assortiment aan PVC vloeren hebben wij een gewenste zwarte PVC vloer voor iedereen.  

De zwarte PVC vloeren kunnen in verschillende ruimtes plaatsvinden. Doordat het klik PVC vloeren zijn kunnen ze nog beter tegen water. Dit maakt het heel aantrekkelijk en logisch om de vloer ook in je keuken of badkamer te plaatsen. Vochtige ruimtes combineren met klik PVC is een hele slimme keuze. Daarnaast kan je een een nieuwe zwarte PVC vloer in de woonkamer plaatsen, omdat dit een mooie uitstraling brengt in je woning.  

Wat klik PVC echt onderscheidt met plak PVC is de manier van leggen. Klik PVC vloeren zijn gemakkelijk te leggen door het innovatieve klik-systeem. Dit is eenvoudig te leggen voor mensen die enige ervaring hebben met het leggen van een vloer. Dit is perfect voor mensen die houden van een doe-het-zelfproject. Plak PVC wordt direct op de ondervloer gelijmd met een speciale vloerlijm. Dit zorgt voor een stabiele en duurzame installatie. Beide vloeren kunnen wij leggen met onze professionele legservice

Voordelen van een zwarte PVC vloer  

Mocht jij nog twijfelen of een Zwarte PVC vloer wel iets voor jou is, dan helpen wij jou graag bij het versimpelen van deze keuze. Hier zie je een aantal voordelen van een Zwarte PVC vloer:  

  1. Veelzijdigheid in design: Naast zwart PVC hebben wij deze type vloer ook in verschillende kleuren. Je kan een prachtige zwarte pvc vloer nemen, maar je kan ook een donker eiken of donker grijze vloer nemen. Een donkere vloer brengt een bepaalde aura met zich mee waar je zeker van zult genieten! 

  2. Tijdloze schoonheid: Een zwarte vloer is een klassieke vloer die niet snel uit de mode raakt. Een zwarte PVC vloer past precies bij jouw droominterieur en is van goede kwaliteit. De PVC vloer zal niet snel uit de mode raken, omdat het nauwelijks te onderscheiden is van de natuursteen, hout of beton. Wil jij een prachtige zwarte PVC visgraat vloer of zwarte PVC tegels? Het kan allemaal! Visgraat PVC en PVC tegels dragen niet alleen bij aan een stijlvolle uitstraling, maar ook een tijdloze uitstraling!  

  3. Duurzaamheid: Net als andere PVC vloeren, is de zwarte klik PVC vloer bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor ruimtes met intensief gebruik. Denk aan kinderen of bezoek die over de vloer komen, soms kan zwaar intensief gebruik een vloer beschadigen. Een PVC vloer is hiervoor gemaakt en behoudt zijn strakke uitstraling.  

  4. Waterbestendigheid: Deze vloeren zijn ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, omdat ze goed bestand zijn tegen vocht en water. Wij hebben een groot assortiment aan vloeren, maar een PVC vloer is een van de vloeren die het best tegen vocht kunnen.  

  5. Eenvoudig onderhoud: Zwarte klik PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer er netjes uit te laten zien.  

  6. Comfort en warmte: PVC voelt warmer en comfortabeler aan onder de voeten dan harde vloerbedekkingen zoals tegels of steen, wat ze aangenaam maakt in ruimtes waar je veel op blote voeten loopt. Daarnaast maakt het niet uit wat voor type PVC vloer je hebt ze zijn goed te combineren met vloerverwarming. Dit brengt nog meer comfort in huis door een warme ondergrond te creëren met vloerverwarming.  

  7. Geluiddempend: Ook is de zwarte PVC vloer geluiddempend, wat het heel aantrekkelijk maakt voor je woning of werkvloer. Door het geluiddempend effect is dit de ideale vloer voor mensen die houden van rust.  

Door de mooie eigenschappen van een zwarte PVC vloer is dit een aanrader voor wie op zoek is naar de perfecte vloer. Onze Zwarte PVC vloeren bieden gemak in onderhoud, duurzaamheid, veelzijdigheid, waterbestendigheid, comfort en compatibiliteit met vloerverwarming. Dit is de beste kwaliteit die wij aanbieden om aan jouw wensen te voldoen!   

Koop zwarte PVC vloeren bij LaminaatenParket.nl  

Weet jij al wat je nieuwe vloer wordt? Het kiezen van een nieuwe vloer is geen gemakkelijke keuze. Je kan eindeloos door blijven zoeken door de ruime keuze die wij beschikbaar hebben in ons assortiment. Ondanks dat wij een breed assortiment hebben kan de keuze versimpeld worden. Hoe? Kom langs in een van onze showrooms! Het helpt om de vloer in het echt te zien en te voelen, ook kan je een kleurstaal meenemen naar huis om er nog op je gemak over na te denken.   

Wij hebben verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland. Wij zien je graag tegemoet in een van onze vestigingen om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Onze winkelmedewerkers kunnen jou advies op maat aanleveren, om uiteindelijk een weloverwogen beslissing te maken voor je vloer. Dus kom gauw langs om samen je droomvloer te realiseren!