LS Walk Over Me 70

LS Walk Over Me 70 - Lifestyle
Sorteer op:

De Lifestyle LS Walk over me 70 is een hele mooie vloer, verkrijgbaar in zes prachtige exclusieve kleuren. De Lifestyle LS Walk over me 70 is een zeer realistische en stevige vloer. De Lifestyle LS Walk over me 70 heeft een slijtlaag van 0,70 millimeter. Dit zorgt ervoor dat de vloer lang mooi blijft en goed tegen een stootje kan. Ideaal voor in uw woning, maar ook zeer geschikt voor commerciële ruimtes. De slijtlaag is dikker dan de meeste PVC vloeren, wat er voor zorgt dat de vloer minder snel slijt. De vloer is ook beschikbaar in een variatie met een dunnere slijtlaag van 0,55 millimeter. Dit is de Lifestyle LS Walk over me 55.

De Lifestyle LS Walk over me 70 heeft een gedetailleerde tekening, waardoor het net echt hout lijkt. De kleuren zijn warm en assig. Hierdoor heeft de vloer een mooie, warme en vintage uitstraling. 

De PVC van Lifestyle heeft vele voordelen en heeft een uniek kliksysteem. Hierdoor zijn de PVC vloeren van Lifestyle onwijs makkelijk te leggen. Lifestyle geeft u een ruime keuze in PVC vloeren. PVC is een prachtig alternatief voor een echte houten of stenen vloer. Door nieuwe innovaties kunnen de makers van de PVC vloeren de vloeren en zo realistisch uit laten zien, dat uw vloer er altijd kwalitatief, mooi en écht uitziet. 

 

Lifestyle Walk over me 70 voordelen

- Slijtvaste toplaag

- Laat warmte goed door 

- Makkelijk te leggen door uniek kliksysteem 

- Geschikt voor grote projecten

Lifestyle Walk over me 70 soorten

De Lifestyle Walk over me 70 is beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. 
9822, 9823, 9842
 en 9842, 9844 en 9847

Lifestyle Walk over me 70 specificaties 

- De Lifestyle Walk over me 70 heeft een slijtlaag van 0,70 millimeter

- Dikte van de planken: 2,5 millimeter