Loose Lay

PVC Loose Lay 

PVC loose lay is een uniek concept en een echte doorbraak in PVC vloeren. Loose Lay PVC is speciaal ontwikkelt om gemakkelijk zelf te kunnen installeren en uw creativiteit de vrije loop te laten. De PVC loose lay vloeren kunt u plaatsen op een schone en egale ondervloer. De tegels of stroken moeten worden vervolgens verlijmd met elkaar. 

Wat zo uniek is aan de stroken en tegels van Loose Lay PVC vloeren, is dat u elke vorm kunt kiezen die u wenst. Dit komt omdat de stroken en tegels gemakkelijk in elke gewenste vorm te snijden zijn. Zo kunt u uw PVC Loose Lay helemaal stylen naar uw wens. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het aanbod van de PVC Loose Lay? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Dit kan via de chatfunctie op PaminaatenParket.nl of telefonisch. Wilt u het aanbod komen bekijken, of wilt u liever uitgebreider advies? Bezoek dan een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

PVC Loose Lay voordelen 

- Geluiddempend 

- Goede warme isolatie (geschikt voor vloerverwarming) 

- Personalisatie (helemaal te snijden naar eigen wens) 

- Gemakkelijk te leggen  

PVC aanbod Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket hebben wij een groot aanbod aan PVC vloeren. Bij Laminaat en Parket vind u naast Loose Lay PVC vloeren ook PVC vloeren met andere legsystemen zoals kliksystemen, waarbij het leggen van de vloeren nog makkelijker wordt. 

Naast verschillende legsystemen en soorten PVC vloeren heeft Laminaat en Parket ook een groot aanbod aan verschillende merken, kleuren, patronen en unieke kenmerken. Bent u benieuwd wat ons aanbod is? Bezoek onze collectie PVC vloeren op onze website. Liever uitgebreider advies? Neem contact op met een van onze specialisten via de chatfunctie LaminaatenParket.nl of breng een bezoekje aan een van onze showrooms in Amsterdam, Almere, Haarlem, Eindhoven, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

PVC algemeen 

PVC vloeren hebben een lange levensduur en veel positieve eigenschappen. Dankzij huidige technieken zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De vloeren van ‘polyvinyl chloride’ zijn ideaal voor ruimten die intensief gebruikt worden. Het ijzersterke kunststof is zeer stabiel, sterk, geluiddempend, vochtbestendig en eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Er zijn veel verschillende soorten PVC vloersystemen. U kunt altijd langskomen voor gratis advies, in één van de showrooms in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen, Almere, EindhovenHaarlem of Alkmaar. De medewerkers van Laminaat en Parket helpen u graag op weg.