100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
PVC vloeren


Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Floors PVC Plak 054
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Floors PVC Plak 050
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 033
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 029
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Espero Click Warm Brown
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Espero Click Dark Oak
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Espero Click Beige
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Espero Click Warm Oak
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Espero Dryback Warm Oak
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Espero Dryback Beige
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Espero Dryback Warm Brown
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Espero Dryback Dark Oak
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR

Love Life Novilon

Luxe vinylvloeren van Novilon zijn van origineel Nederlands design. Binnen de Love Life Novilon collectie heeft u een ruime keuze aan kleuren en patronen. De vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en komen met veel voordelen. Of u nou opzoek bent naar een betonnen vloer of een houten vloer, in de Novilon collectie vind u het allemaal. 

Bij Laminaat en Parket vind u een groot aanbod aan Novilon vluxe vinyl vloeren. Bent u benieuwd naar de voordelen en specificaties van deze prachtige uiteenlopende collectie? Leest u dan hieronder verder.

Gemakkelijk, comfortabel en mooi

Novilon brengt u de vele voordelen van een luxe vinyl vloer. 

Gemakkelijk

Vinyl is een heel makkelijk materiaal, omdat het een stevig materiaal is wat veel kan hebben. Zo is een Novilon luxe vinylvloer zeer gemakkelijk in de onderhoud door de vuilwerende laag op het vinyl. De vloeren van Novilon blijven ook altijd strak en mooi en het vinyl krult en krimpt niet. Wat een vinylvloer een geschikte vloer maakt voor elk type wonen is de watervastheid. Een Novilon vinylvloer kan erg goed tegen water en ander vocht, dus u hoeft niet bang te zijn voor waterschade in de vloer. 

Comfortabel 

Naast de luxe ontwerpen en de vele voordelen is een Novilon luxe vinylvloer ook nog eens heel comfortabel. Dit houdt in dat de vloer aangenaam is om op te lopen en te leven. De vinyvloeren van Novilon zijn aangenaam voetwarm100% antistatisch en veerkrachtig. Ook zijn de Novilon vinylvloeren ideaal voor vloerverwarming en dempen de vloeren (contact)geluid

Mooi 

Vinylvloeren hebben tegenwoordig een erg luxe uitstraling en feeling en kunnen uw interieur echt de luxe en comfort geven waar u naar opzoek bent. Wat de Novilon vinylvloeren zo uniek maakt zijn de prachtige ontwerpen. De vloeren hebben allemaal een origineel Nederlands ontwerp. Binnen de collectie is er ook een uitgebreide en ruime keuze in unieke dessins en kleuren, waardoor er altijd een passende vloer is voor elk interieur. Wat een vloer van Novilon echt afmaakt is de natuurlijke en matte uitstraling van het vinyl, waardoor u echt de van de vloer luxe ervaart. 

Novilon bij Laminaat en Parket 

Bij Laminaat en Parket vind u een groot aanbod luxe vinylvloeren, waaronder de prachtige Love Life Novilon. Bent u benieuwd naar deze luxe vinyl collectie? Bezoek dan snel onze website www.LaminaatenParket.nl of kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht.